Bună.
Este posibil să se fi întors la tine pentru că vrea să fie din nou cu tine, sau doar poate din dorinţa de a nu fi singur.
Ceea ce trebuie tu să faci este să fii indiferentă în mare parte şi să nu mai fii atât de drăgăstoasă şi înţelegătoare. adică, nu e ok. Te-a lăsat pentru altă fată.
Acum ideea e să faci ce crezi tu că este mai bine. Dacă tu încă ai sentimente pentru el, şi consideri că şi el simte acelaşi lucru, rămâneţi împreună.
Pa paa.
Eu as cred ca de aceea s a intors la tine din cauza ca a ramas cu ochii in soare, acum vezi tu pe parcurs daca e asa sau nu
Incearca sa-ti dai seama din comportamentul lui daca te iubeste cu adevarat sau nu. E posibil sa fi vrut sa se dea mare si tare in fata prietenilor si sa fi acceptat pariul dar sa-si dea seama ca a fost prost si ca nu trebuia sa-ti faca asta.
Asculta,da poate el chiar regreta pentru tot ceea ce a facut, dar depinde si de cum se comporta si cum se comporta el cu tine.
Nu prea cred sa se intoarca ca ii rusine, insa tu cred ca iti poti raspunde si singura la aceasta intrebare, deoarece tu il iubesti nu eu...
croissant întreabă: