Incearca sa te apreciezi mai mult, pentru ca cei din jurul tau simt asta, si nu le conferi o valoare mai mare decat cea pe care o ai tu.Simte-te egala cu ei, nu mai prejos decat ei.Trebuie sa faci in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta, si nu sa faci schimbari doar de dragul de a atrage pe cineva in viata ta.Asta e o problema de demnitate, de respect de sine.Nu-ti demola personalitatea, construieste-o in continuare.
Multi oameni atrag ca un magnet pe cei din jurul lor, prin ceea ce emana din interior, si nu din exterior.Frumusetea exterioara are efect doar la prima vedere, dar pe urma nu prea mai este luata in calcul, mai ales daca persoana respectiva e lipsita de caracter.
Eu raman la ideea ca totusi ar trebui sa ai rabdare, si sa mai lasi si timpul sa decida.Intre timp, cauta increderea in tine, gaseste-o! Schimbarea din interior se va rasfrange si asupra exteriorului.
Cred ca te alarmezi degeaba, din toate punctele de vedere! Nu ai nici"o boala misterioasa", doar ca esti putin nerabdatoare si vrei sa ai o noua relatie.
Faptul ca ai inceput sa-ti modifici look-ul, e foarte bine, si poti continua sa faci acest lucru.Acea masculinitate de care spui,nu trebuie sa dispara de tot,un mic procent te va avantaja.Din punctul meu de vedere,orice femeie frumoasa are si o mica doza de masculinitate, ceea ce ii confera un plus de sex appeal.
In schimb, trebuie sa mai lucrezi la capitolul RABDARE, caci e posibil ca pe multi baieti sa-i sperie gandul la o relatie stabila, asa cum iti doresti.Mai bine astepta pana cand o sa apara in viata ta un cineva care sa aprecieze nu numai cum esti pe dinafara, dar si frumusetea ta interioara.
Stiu..ai dreptate.dar nu e vorba de rabdare.e impresia care mi-am facut-o dupa ani de zile si dupa ce 4 baieti care i-am placut nu au aratat mai mult decat prietenie cu mine. sper doar sa intalnesc pe cineva care sa ma iubeasca asa cum sunt si asta nu la 80 de ani ))
Eu iti zic ca n-am treaba cu a fi eu insami si de a construi personalitatea.sunt de fier.mai putin cand e cu dragostea si imi dau seama ca nu merge, si ca nu nimeni care sa ma tina de mana sau sa ma ia in brate cand imi e greu.dar raspunsul tau mi-a placut.esti om de lume.mersi.
Incearca sa te apreciezi mai mult, pentru ca cei din jurul tau simt asta, si nu le conferi o valoare mai mare decat cea pe care o ai tu.Simte-te egala cu ei, nu mai prejos decat ei.Trebuie sa faci in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta, si nu sa faci schimbari doar de dragul de a atrage pe cineva in viata ta.Asta e o problema de demnitate, de respect de sine.Nu-ti demola personalitatea, construieste-o in continuare.
Multi oameni atrag ca un magnet pe cei din jurul lor, prin ceea ce emana din interior, si nu din exterior.Frumusetea exterioara are efect doar la prima vedere, dar pe urma nu prea mai este luata in calcul, mai ales daca persoana respectiva e lipsita de caracter.
Eu raman la ideea ca totusi ar trebui sa ai rabdare, si sa mai lasi si timpul sa decida.Intre timp, cauta increderea in tine, gaseste-o! Schimbarea din interior se va rasfrange si asupra exteriorului.
:* le magic TPU
Iubita intra p mess
Saraca de tine. esti Friendzoned. E nasoala situatia ta. Nu e nimic de facut. Sa intelegi ca poate ai si tu ceva in cap si ca nu te indragostesti de un prost care sa te foloseasca si ca vrei sa astepti pana vei gasi baiatul care sa tina cu adevarat la tine si sa te iubeasca si sa isi doreasca o relatie de durata.
Si tu ai dreptate..stii cum e sa fii indragostit de o persoana si persoana aia sa te trateze timp de un an ca pe cineva invizibil. apoi sa-ti placa de altcineva si la fel. apoi iar si doar prietenie..la un momentdat iti dai seama ca ceva nu e in regula.
Da. stiu!
A,citesc raspunsul tau acum dupa mult timp si tind sa iti dau dreptate.Mi-am schimbat viziunea intre timp.Si mersi pentru atunci. Apreciez acum