Nu-ti fa griji si nici nu te gandi la depresie. creierul nostru e un parsiv care ne aduce in vis ceea ce gandim noi pe trezie, probabil mama ta s-a gandit de mai multe ori ceva la modul "daca ma ia dupa ea?" sau "of, de m-ar lua si pe mine". cu prosoapele, parerea mea e ca ar fi bine sa cumpere unul roz si unul alb si sa le dea de pomana. nu vor ajunge la bunica ta, dar mama ta se va simti mai linsitita. spune-i mamei tale ca o iubesti, ca ai nevoie de ea si fa o gluma ceva de genul "bunica mai are rabdare, ca tot la ea ajungem, acum avem alte treburi".
Hey.Nu ai de ce sa iti faci griji.Asa se intampla. Tatal meu a murit acum un an.eu ce sa mai zic? Stai linistita si eu il visez si imi spune asta mereu. Mama ta in ultimul timp cred ca s-a gandit mult la bunica ta inainte sa adoarma.Si mai ales daca o viseaza [nu sunt o persoana care crede in fantome, spirite etc] probabil raposata ta bunica asteapta ceva de la mama ta. Poate sa ii aprinda o lumanare sau sa spuna si ea o rugaciune! Vorbeste cu mama ta despre asta si faceti`o impreuna! Sper ca te-am ajutat :* Succes in continuare si condoleante pentru familia ta >
De obicei, am auzit la mai multi oameni.ca dupa ce moare cineva mortul vine in vis si te intreaba daca vrei sa mergi cu el(asa s-a intamplat la mama prietena).si mama prietenei a spus'' da'' ...si a inceput sa se sufoce maikasa.si asa mai departe.
Eu as spune sa nu iti mai faci atatea griji si nu te mai speria ca nu se va intampla nimic.asa cum au spus si persoanele de mai jos mama ta s-a gandit la bunica inainte sa adoarma si de obicei visezi persoanele la care te gandesti. spune-i mamei tale sa cumpere prosoapele si sa le dea de pomana unei femei care are o varsta mai mica decat a raposatei tale bunici pentru ca numai daca e mai mica se poate considera pomana. sper ca ti-am fost de ajutor si nu te mai speria ca nu ai de ce! condoleantele mele pentru familia ta si dumnezeu sa o ierte pe bunica ta!