Eu cred ca te place, dar nu sunt sigur. Cred ca e timid si ca nu iti poate spune ce simte, dar cred ca ar trebui sa vb cu el, de exemplu... imprietenestete cu una din colegele lui, si du-te la clasa lui si intreaba-l de ea, poate sa iti zica un loc, dar profita de faptul ca ati inceput sa comunicati si intreaba-l ce face...si incet incet iti vei da seama daca te place sau nu.
Bafta la agatat... A si sa nu uiti, sa nu iti fie rusine ca e cu 2 ani mai mic, sa nu te uiti in gura lumii daca rade de tine, nu are nici un drept, de exemplu, eu chiar te incurajez,
Sa ma anunti cum a fost, si da`mi id tau te rog!
Nu stiu daca te place sau nu...
dar baietilor le plac fetele mai mici decat ei, nu mai mari!
Succes oricum!
Te place.Intreabal da mai bine lasa-l ca e cam mic si mai e si cu 2 ani mai mic.
Eu cred ca te place.De exemplu am si eu un baiat care m-a placut si nu avea curajul sa imi spuna. El nu te baga in seama pentru ca este timit. Pune o prietena de a ta sa il intrebe daca place pe cineva.Succes!
Buna
DEci nu mai asculta ce zic toti... vorbeste cu el si o sa dovedesti daca ii place de tine sau nu Sa nu iti fie rusine...
Sau daca nu poti sa i trimiti niste sms...sa te faci aia misterioasa...si apoi putin cu putin ii zici cine esti si poate va intaniti si vorbiti.
Bafta
Penaaaa1 întreabă: