| Larissu a întrebat:

Hey all. AM 14 ani dar nu stiu sa sarut deloc. Adica nu e asa putin ciudat. de fiecare data cand ma :* cu prietenul meu.el vrea cu limbutsa si eu ma retrag ..pt ca nu stiu cum e sa sarut cu limba. deci nu e asa ciudat. ne bagam aman2 limbile in acelasi timp in gura celuilalt..sau trebuie pe rand?laughingsi daca o bag in gura lui apoi ce fac? Please. dati-mi raspunsuri..nu vreau raspunsuri ironice. am nevoie de ajutor

6 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

O bagi si tu in gura lui, si o misti pe acolo, o atingi si pe a lui pentru ca trebuie in acelasi timp.
Nu e mare lucru, trebuie doar sa-ti simta limba langa a lui.

| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

Lasa ca inveti tu

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

O bagi si tu, si va jucati amandoi cu limbutsele : o3 Nu e asa mare lucru. Va lasati dusi de val happy

| Damon01 a răspuns:

Si eu il respingeam mereu pentru ca imi era frica ca nu o sa fac bine si o sa par carghioasa pentru ca nu stiu dar pana la urma am zis ca "ce o fi o fi" si am facuto...am facut exact cum ma "gida" el nici nu imi mai amintesc daca eu mi-am bagat limba dar el sigur da si nu afost scarbos si ciudat cum ma asteptam a fost chiar misto...eu am avut parte de multe saruturi cu el dar inca am impresia ca nu stiu sa sarut adica daca el nu stia asa de bine eu eram varza si daca mas saruta cu alt baiat nu ar fi la fel

| Lollo29 a răspuns:

Se numeste French.Kiss.Mai intai te joci cu limba lui insa ai grija la saliva! Apoi continuati lasandu-va purtati de val.Nu este un manual de reguli pentru saruturi! Bye

| UniQue_DeEa_1986 a răspuns:

Mai nu stiu si eu ma aflu in aceeasi situatie...