Dupa parerea mea, cred ca ar trebui sa preiei putin initiativa si sa treci la atac. Fetele, oricum sunt ceva mai cu gheata in sange, si asa ar trebui sa fii si tu! Incearca sa in faci sa-si dea seama ca il placi cu adevarat.Si ai sa vezi ca apoi merge totul de la sine.Si baiatul cred ca are ochi pentru tine daca se comporta astfel:X
Mult noroc>
Cel mai indicat ar fi sa il intrebi care sunt sentimentele lui pentru tine... daca spune ca vrea sa fiti doar prieteni ii spui"#:-s ce bine...credeam ca esti indragostit de mine iar eu vreau sa fim prieteni" iar daca spune ca te place ii spui ca sentimentele ii sunt impartasite
Succes:*
Buna! Povestea mea este exact ca a ta .
Nu face tu primul pas! Lasa-l pe el sa faca primul pas, daca vrea o relatie, daca nu, parerea mea este sa ramaneti prieteni buni.
Asa mii s-a intamplat si mie cu un tip care era un prieten foarte bun si dupa ce m-am despartit de el imi venea sa plang nu ca ne-am despartit, ca am distrus prietenia aia . acum de abia ne salutam, avand vedere ca e in aceiasi clasa cu mine si sta in cartier cu mine.
Pai, ar trebui sa mai astepti putin sa vezi cum evolueaza lucrurile si apoi saa incerci ce a zis 'anaid' :d.succes!
anonim_4396 întreabă: