| bixelle_4587 a întrebat:

Hey all am nevoie de sfatul vostru. Este vorba de un baiat care il plac foarte mult :X de cateva luni. Este cu cativa ani mai mare ca mine si pot spune ca ne intelegem foarte bine:X. Tot timpu cand ne intalnim vorbim una alta. El sta la cativa pasi de mine si sunt multe fete acolo, ciudat este ca dintre toate numai cu mine vorbeste cel mai mult happy. De ex celorlalte fete le zice doar buna dar pe mine ma intreaba ce mai fac unde ma duc etc. A fost o faza, eu ma duceam cu o fata intr-un parculet si de la o maree distanta el m-a vazut si a strigat la me intrebandu`ma unde ma duc. M`am bucurat intr-un fel ca a strigat la mine si nu la prietena mea :O pe care o consider mai frum ca mine dar de multe ori ma intreaba unde ma duc si ce fac, chiar pare putin interesat (altfel de ce m`ar mai intreba mereu sad ). Probabil ma simpatizeaza dar sincer nu cred ca va fi ceva mai mult intre noi broken heart sad. Nu prea stiu ce sa fac si imi este putin teama sa nu distrug aceasta frumoasa prietenie doar pentru o prostie sad. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| zamira a răspuns:

Dupa parerea mea, cred ca ar trebui sa preiei putin initiativa si sa treci la atac. Fetele, oricum sunt ceva mai cu gheata in sange, si asa ar trebui sa fii si tu! Incearca sa in faci sa-si dea seama ca il placi cu adevarat.Si ai sa vezi ca apoi merge totul de la sine.Si baiatul cred ca are ochi pentru tine daca se comporta astfel:X

Mult noroc>big grin

4 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa il intrebi care sunt sentimentele lui pentru tine... daca spune ca vrea sa fiti doar prieteni ii spui"#:-s ce bine...credeam ca esti indragostit de mine iar eu vreau sa fim prieteniwinking" iar daca spune ca te place ii spui ca sentimentele ii sunt impartasitelove struck
Succes:*

| georggyy a răspuns:

Buna! Povestea mea este exact ca a ta sad.
Nu face tu primul pas! Lasa-l pe el sa faca primul pas, daca vrea o relatie, daca nu, parerea mea este sa ramaneti prieteni buni.
Asa mii s-a intamplat si mie cu un tip day dreaming care era un prieten foarte bun happy si dupa ce m-am despartit de el imi venea sa plangsad nu ca ne-am despartit, ca am distrus prietenia aia sad. acum de abia ne salutam, avand vedere ca e in aceiasi clasa cu mine si sta in cartier cu mine. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie misa intamplat tot cam asacrying
si am fos tcu el eu l-am parasitcrying acum mi-e dor de el. da rnu mai am nicio sansa.

| overdoseofhugs a răspuns:

Pai, ar trebui sa mai astepti putin sa vezi cum evolueaza lucrurile si apoi saa incerci ce a zis 'anaid' :d.succes!