Asculta draga si eu am patit acelasi lucru cu varamea. Deci sfatul meu este sa-l lasi in pace pentru ca e indragostit de prietena ta si nu mai are nevoie de nimeni decat de ea. Stai linistita ca atunci cand va realiza greseala care o face(pentru ca iubitul/a nu este totul in viata) se va intoarce la tine si iti va cere iertare pentru ca te-a dat deoparte. Nu dispera, lasa timpul sa treaca si incearca sa-ti faci noi prieteni.
Fata aceea este geloasa pe tine pe prietenia voastra si de aceea cauta certa cu tine iar atunci cand v-ati certat voi doua probabil ea i-a zis lui eu sunt iubita ta si trebuia sa ma susti pe mine sau poate el chiar o place si ca sa evite o certa cu ea a preferat sa renunte la prietenia voastra si probabil nu mai ai sanse sa te impaci cu el ca amici atat timp cat este cu fata aceea
Fata aceea se temea ca nu cunva sa nu se indragosteasca din nou de tine si pe ea sa o lase pentru tine si ea sa-l piarda. Poate chiar ea a vb cu el sa rupa relatia voastra de prietenie ca nu cunva sa se ajunga la altceva.
Andrei67y5 întreabă: