Pai spune-i ca ai de facut un proiect de facut cu cateva colege si trebuie sa mergi neaparat sa l faci pentru ca astfel vei lua nota mica (sau ceva de genul). sau ca mergety impreuna ca cls intr o scurta excursie la un muzeu ceva (asta o sa fie o mare parte din nota). la profa acasa sa ty dea un referat, tema ce vrei uh. :Xfundita:X
Acum depinde si relatia dintre voi. Daca i-ai spune inainte sa va intalniti ca iti e rau si ai febra, chestii de genu' cum crezi ca ar reactiona?
Spune-i ca ai uitat o carte la o prietena...Sau ca trebuie sa te duci sa-ti cumperi o carte. Sau ca te-a pus diriginta/dirigintul.sau ca te-a rugat respectiva colega sa te duci sa o ajuti si pe ia la nu stiu ce materie.Si ca nu poti sa o refuzi.si ca in plus asa faceti si exercitii si din astea.
Muultt succes! Te puup! Fundita?
Daca intri la scoala de dimineata, lipseste de la scoala si du'te si intalneste'te cu el.
eu asa fac:p
si vin acasa ca si cum nu s'ar fi intamplat nimic
sau daca esti la scoala dupa-masa, spune-i'i mamei tale ca maine sa modificat ceva in program, si ca esti de dimineata.
nu o sa se prinda
fundita.
Nu o intereseaza daca un coleg e pe moarte, iar acum nu mai are incredere in mine pentru ca am chiulit de la scoala(m-am invoit l adirectoare si i-am zis ca plec la dentist), iar parintii m-au vazut pe geam ca plec de la scoala x( si au venit in clasa, mi-au facut un scandal...va dati seama ca acum nici cand incep orele nu ma mai cred ca merg la scoala
Prietenul meu este la o distanta de orasul meu si nu pot sa-l pun pe drumuri doar pentru 10-15 min