| Inoue a întrebat:

Hey all!
As avea si eu o mica[mare] problema.Colegii mei si persoanele din cercul meu de prieteni au inceput sa fumeze. Dupa scoala, in unele ore, se duc si fumeaza.Mentionez ca nu sunt dependenti. Daca au fumeaza, daca nu, nu.Acum,cand ii vad parca as trage si eu un fum, doua.Ma tenteaza tigara si presiunea care imi apasa pe umeri dar cel mai mult mi-as dori sa incerc de curiozitate. Ei nu fumeaza tigari tari, fumeaza PallMall slim, mentol sau Virginia. Oare de la prima tigara voi deveni dependenta? O tigara, doua, trei pe saptamana dauneaza asa de mult? Mentionez ca am 14 si va multumesc ca ati avut rabdare.Astept parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| Muresan_6009 a răspuns:

Bun deci despre fumat...eu sunt fumator si da sunt dependent pentru ca fumez pachetul la zi si m-am apucat de fumat de un an, asa serios. Daca incerci doar odata nu o sa devii dependenta dar iti spun ca asa am inceptut si eu si majoritatea doar din curiozitate.Nu imi pare rau ca fumez dar am aproape 19 ani.La 14 ani e cam prostesc sa fumezi pentru ca plamanii tai acum se dezvolta. Dupa 5 ani de fumat iti apar pete pe plamani pana atunci nu, si fumand nu faci alzheimer dar faci o gramada de alte bolitongue.Gandeste-te bine si daca vrei sa fumezi fa-o ca vrei nu ca esti influentata.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
In momentul ala, nu o sa te se intample nimic. Dar cu timpul, tot fumand, o sa iti strici plamanii. Daca tu vrei sa faci cancer la plamani ca toti fumatorii, si sa iti petrecii o parte [si ultima] din viata prin spitale, cu operatii si medicamente, fumeaza nu te opreste nimeni! E alegerea ta.
O zi buna!

| Cσσкiє a răspuns:

Nu te apuca de aşa ceva! Te rog din suflet, dacă îţi iubeşti viaţa, nu încerca! Nici n'ar trebui să fii prietenă cu tipi din ăia. Serios îţi spun, ştii cum arată plămânii normal? Culoare roz, roşie. Uite după ce fumezi ce se întâmplă: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......umator.jpg a doua imagine. În plus, dacă fumezi îţi scade durata de viaţă cu vreo 8 ani. Stai liniştită, nu te apuca de prostii.

| Liviu a răspuns:

Primul fum nu se uitawinking
Tragel. simtel adanc in plamani
Dupa bagati P*** in ele de tigariwinking
Crede'ma am fost fumator
Si mai trag uneori RAR cate una la luna cu mosu meu:X

Răspuns utilizator avertizat
| deutSa a răspuns:

Eu fumez din clasa a8a si acum sunt a10a si tot nu sunt dependenta. Fumez in fiecare pauza la scoala, fumez Dunhill s Kent 8.si astea sunt tari [ si PallMall e tare, depinde de care fumezi! ]

Eu nu sunt dependenta, chiar daca fumez in fiecare zi cate 10 tigari daca nu mai mult.In weekend nu fumez, ca nu am cum, mama nu stie.deci tongue nu sunt dependenta! Mentionez ca am stat si cate 2 saptamani fara tigari!

| AlEXxx21 a răspuns:

Nu si eu am 13 ani si am fumat si nu devii depetent dintr-o tigara 2 3 dar daca iei in fiecare zi una tip de o samtamana poti deveni!
ps vara toti depe strada fumam si chiar copii de 9 ani fumau si nu pateau nimic bafta sper ca te-am ajutat

| Nynutza777 a răspuns:

Eu as zice ca nu face bine la sanatate dar nici nu ar trebui sa cedezi si chiar daca colegii iti spun sa o faci ezita nu incerca pentru ca pe tine te aperi...tu nu te lua dupa ei incearca sa rezisti.o tigara 2 3 pe saptamana nu e bine nici la o luna nu e bine abtine-te sa nu iei deloc daca esti baiat vei fuma cand vei fi mai mare daca esti fata trebuie sa te abtii astfel vei avea probleme cu parintii o sa simta mirosul deci... nu incerca