| Barbiiiedoll a întrebat:

Hey all sad :*
Aseara a murit fostul prieten al meu straight face, si tot aseara ba nu ma prindea somnul. si dupa intr-un final am dormit pe la 3 jumate cam asa. si atunci am visat o ambulanta. ca oprise la cineva si eu treceam cu masina..si nu am vazut exact cine era pe targa. dar ambulanta nu era la el acasa..era altundeva..la o colega de clasa straight face care stau aproape.voi ce credeti? are vreo legatura? crying
funda
rog seriozitate!

7 răspunsuri:
| biosh97 a răspuns:

Cred ca esti doar foarte ingrijorata. Nu lasa asta sa te afecteze. Gandeste pozitiv. Colega ta nu are nimic.
Condoleante pentru baiat...

| mady03 a răspuns:

Visele nu au legătură cu realitatea! straight face Ele sunt doar niște imagini ale gândurilor tale, sunt ca o urmare a imaginației tale happy. Te gândești prea mult la moartea aceea. Liniștește-te!winking

| Incolor a răspuns (pentru mady03):

Nu este adevarat. Visele au legatura cu realitatea.

| mady03 a răspuns (pentru Incolor):

Eu doar mi-am exprimat opinia!winking

| helpmetpu a răspuns:

Nu n-are nici o legatura, doar teama si ingrijorarea

| helpmetpu a răspuns:

COndoleante

| Incolor a răspuns:

Daca in ziua respectiva ai intalnit-o pe colega ta sau ai vorbit cu ea cred ca a aparut pur si simplu in vis..si mie mi s-a intamplat asta.dar nu in asemenea circumstante. Totusi, nu cred ca ar trebui sa te gandesti la asa ceva. Ar trebui sa gandesti pozitiv, trebuie sa fii optimista. Iti doresc sa treci peste etapa asta si sa fi fericita in continuare.