Heii. Eu zic să nu te mai stresezi atât, din moment ce ești abia clasa a 7-a. Oricum, până atunci, poate o să reușești să te înțelegi mai bine cu colegii, iar la banchet, eu zic că se merită să dansezi/să cânți, indiferent de faptul că nu te înțelegi cu toți. Nici măcar nu ai cum să te înțelegi cu toți, mereu o să existe grupulețe, așa că încearcă să îți faci un grupuleț mai stabil, cu care să te distrezi de minune. Oricum, poate o să faceți banchetul și cu celelalte clase și, fiind mai mulți, o să vă distrați și mai bine/o să vă cunoașteți mai bine, dacă nu ați făcut-o pe parcursul anilor. Dar, eu zic să nu te mai îngrijorezi atât și să profiți de cât timp mai ai de petrecut în generală. Sper că te-am ajutat.
Incearca sa nu mai fi tocilaru clasei si sa-si bata aia de la clasa a 4-a B joc de tine la ora mai fai o gluma o hartie in urata clasei un ban in buzunar si incearca sa te iei de cineva de la clasa 1-a C si atunci o sa devi smecher ))
Varianta a 2-a fi tocilaru clasei si celere bani sa faca tema la mate si atunci sigur o sa-i impresionezi si la banchet te duci cu 2 dinti lipsa
anonim_4396 întreabă:
eueueu68112 întreabă: