anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey all! Imi place un tip, ne-am cunoscut prin niste prieteni. Nu stiu daca el ma pace dar de fiecare data cand face o gluma imediat se uita sa vada daca rad si l-am vazut de mai multe ori aruncandu-mi priviri pe furis. Ca povestea sa fie mai picanta si prietena mea il place si el a recunoscut ca o simpatizeaza, dar nu stiu ce sa cred... Va rog dati-mi un sfat!

4 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

S-ar putea sa te placa.de ce mai bine nu rogi un/o prieten/a sa il intrebe asa, ce parere are despre tine, daca ii place de tine sau nu.Si poate ii placehappy

| ConstiintaTa a răspuns:

Upsss...problema mea as vrea sincer sa ne gasim raspunsul cel mai bun la aceasta intrebare!

| ireall a răspuns:

Pai vorbeste si cu ea si vezi ce are de gand. Daca ea nu vrea sa fie cul el sau ceva, poti incerca tu. Dupa parerea mea ar fi o greseala sa nu vorbesti si cu prietena ta inainte. E pacat sa stricati o prietenie pentru un tip, care poate nu merita. sper ca am fost de ajutor, macar 1 pic

| Abby1516 a răspuns:

Din cate cred eu.cred ca si pe tine te simpatizeaza.incearca sa fi la fel. uitate mai mult timp la el si isi vada seama. daca nu ai id lui cereil apoi sigur iti va da seama.pentru mine a mers