Imi plac cartile imprevizibile, cu un final neasteptat si care te tin in suspans.
Ultima carte citita a fost Codul lui DaVinci. Mi-a placut ca a avut un final neasteptat.
Am citit cateva carti psihologice mi-au placut
Bikini - James Patterson -o carte politista ce ne arata ce este in mintea unui criminal in serie.
1-Ul Pe Lista Mortii - James Patterson - o carte politista ce prezinta "jocurile" unui psihopat.
Tocilari sunt cei ce invata mecanic si nu logic!
Pai, in materie de carti, citesc de multa vreme, Pavel Corut (in prezent studiez o carte, zic eu demna de interes, si anume :"A inflorit speranta!"
Ti-o preconizez.
Felicitări că citeşti dar, dacă tot citeşti nu ai învăţat din cărţi folosirea corectă a lui "PE CARE"?
"Care a fost ultima carte PE care aţi citit-o sau PE care o citiţi în acest moment?"
"Cui ÎI plac cărţile psihologice? Care a fost şi ce V-A plăcut la respectiva carte?"
Cam multe greşeli gramaticale pentru cineva care se laudă că citeşte.
Ultima carte a fost Vampirul Armand-Anne Rice. a dost bestiala cu vampirul ala gay)
Buna!
Este foarte bine ca citesti! Bravo!
Eu nu citesc nimic, nu cred ca am mai deschis vreo carte(in afara de manualele de la scoala) de cel putin 3-4 ani. Ar trebuii sa imi fie rusine, pentru mine calculator(sau orice altceva) > carti.
Domnisoara Bovary
Orice fel de carte nu conteaza ce gen e
Invitatie la vals
Am citi acum ceva o carte psihologica super misto dar din pacate nu imi mai aduc aminte numele mi-a placut enorm de mult am terminat-o in 2 ore
e un lucru bun ca dedici o parte din timpul tau cititului si eu fac asta imi place sa fac mai multe lucruri
Acum citesc "Nimic nou pe frontul de vest" de Erich Maria Remarque. Imi place foarte mult autorul. In general citesc ce e bun, indiferent de gen, dar refuz chestiile comerciale sau prea romantioase.
Sa citesti "Colectionarul" de John Fowles sau "Magicisnul" tot de el daca vrei psihologice. Spor.
Daria întreabă:
anonim_4396 întreabă: