| opierdevara a întrebat:

Hey alllove struck
vreau si eu status cat mai originale si scurte!
acum va rog...nu veniti cu chestii de genu."daca vrei originale compune`le tu".
Mslove struck
pentru cele mai tare.,. se stielove struck FUNDAlove struck

1 răspuns:
| Danutza_4434 a răspuns:

- Acesta este momentul in care speranta moare, iar cosmarul incepe!
- Aerul din jurul meu e greu ca intr-o cusca si ma simt ca prins intr-un camuflaj al minciunii.
- Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar azi mi-am dat seama ca degeaba sper… va fi la fel ca ieri sau poate mai rau…
- Am intalnit un inger… mi-a soptit sperante… dar le-am pierdut… soapta lui a trecut pe langa mine furata de un fulger…
- Am invatat ca dureaza ani sa cladesti drumul spre speranta si doar intr-o zi poti sa-l pierzi!
- Am mai pierdut inca o clipa, speranta… am pierdut ce credeam ca este mai bine pentru mine… sunt condamnat la indurare…
- Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… si nu arat nimanui tristetea din sufletul meu!
1.Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi!
2.Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!
3.Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
4.Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva….
5.Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit happy si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
6.As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
7.Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine…
Din apa marilor as vrea sa impletesc Cuvantul dulce "TE IUBESC" Si tie sa ti-l daruiesc, ca esti tot ce imi doresc!
8.Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc!
9. Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor…
10.Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Poti plange cand esti fericita, poti sa razi cand inima iti plange! Sper sa iti placa astea... daca nu iti plac ...iti poti pune ca status versuri din melodiile care iti plac tie:X!