| Abcdefg123 a întrebat:

Hey allz :] Deci am un prieten de o luna love struck ma inteleg super bine cu el, mama stie de el si tatal lui de mine, deoarece de ziua mea mi-au facut o petrecere surpriza la bunicul lui acasa. in fine :]. Suntem la scoli diferite, dar suntem aman2 a8a.

Deci diriginta mea este profesoara de chimie la el la scoala si in ora i`a sunat telefonul` si diri` mea i l-a luat, iar in timpu` ala ew i-am dat un mesaj si toata clasa lui a inceput sa zica ca e de la "Lucia", doamna a intrebat daca din "scoala 1 " si ei au spus ca "Da". Doamna i`a confiscat telu` si a ramas ca discuta cu mine de luni straight face. Baiatul respectiv a mai avut o pretena de la mine din scoala, iar doamna de chimie le-a zis ca`i lasa corijenti daca nu se potolesc.
Diri` mea era suparata pe mine deoarece ma vazuse ca fumez, iar ew de fraierici nici n`am venit la ora ei din urmatoare zi :
1. de rusine
2. ma intalneam cu baiatul` respectiv.
Iar culmea, el cu o zi inainte plecase de la ora ei pentru a se intalni cu mine frustrated, iar colegii lui au spus asta.
Si inca ceva diri mea i`a zis ca cum de stau cu el, ew fiind desteapta iar el o pramatie [ nu ma laud dar asa a zis ].
Acum iar e suparata :-s.
Ce as putea sa fac, ca sa numai fie suparata? :-s
Si cum as putea sa dau iar ochii cu ea? puppy dog eyes
P. S. : diri mea are 26 de ani, dar nu inteleg ce o deranjeaza frustrated

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai mult o deranjează că te prinzi în jocuri periculoase (gen fumat).
Nu o poți ocoli la nesfârșit, prin comportamentul tău pe viitor poți avea valoare față de toată lumea (prezența și activitatea ta la ore, nu mai fumezi, întâlnirile le lași mai ușor o perioadă până se mai liniștesc apele și mai ferite de ochii lumii, un vocabular decent cât și ținută și machiaj, etc.).
"diri" a ta este diriginta ta și îi este în atribuțiile de serviciu formarea ta pentru societate, îți vrea binele.
Mult succes.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Pacat ca diri nu preda romanaoh go on
N-am sa inteleg niciodata de ce elevi se baga in viata profesorilor sau invers.Incearca sa nu mai vorbesti prin mesaje in ora ei, nu e frumos.Nu cred ca o sa lase corigenti avand motivul asta la baza.Ai facut o prostie ca ai chiulit, acum stie ca esti slaba. A fi desteapta nu inseamna a fi inteligenta.Confrunt-o.Nu cu jigniri ci cu respect. Cere-ti scuze pentru ca nu ai fost atenta la ora ei si asigur-o ca nu se va mai repetawinking

| Djlsghtnquuw a răspuns:

E logic sa se supere. spune'i ca iti pare rau.si ca nu o sa se mai intmple. dar nu ii spune tu ei de telefon. pune'l pe prietenul tau sa isi cheme parintii sa il ia.

| Lora a răspuns:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da-o incolo ce-ti pasa tie de parea ei atat timp cat ai tai iti permit sa umbli cu el?

| Abcdefg123 explică:

Da` mi se pare prea exagerata straight face si pe langa absentele pe care le-am avut in anul predecent, am avut note f bune :]], chiar daca practic "jocuri periculoase". M`am gandit sa-i i`au un cadou.
Poate va functiona not worthy. Multumesc oricum;]] de raspunsuri.

| Ramonika_3365 a răspuns:

E tanara.Ar trebui sa inteleaga si sa nu fie suparata pe tine. E viata ta personala. Tu faci ce vrei cu ea. Da, este diriga ta dar pentru cat timp o sa fie? Doar in generalaoh go on.Nu ai de ce sa te consumi daca parintii tai nu au nimic impotriva. O sa ii treaca supararea, ai sa vezi`!

| andreeap a răspuns:

Pai pana la urma tu umbli cu el nu ea. Deci tu decizibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mey dar ce viata complicata aihee hee
Mai si fumezi la varsta ta.
Lasa mai fato` ca se rezolva toate:*