Bună.
Cel mai mult o deranjează că te prinzi în jocuri periculoase (gen fumat).
Nu o poți ocoli la nesfârșit, prin comportamentul tău pe viitor poți avea valoare față de toată lumea (prezența și activitatea ta la ore, nu mai fumezi, întâlnirile le lași mai ușor o perioadă până se mai liniștesc apele și mai ferite de ochii lumii, un vocabular decent cât și ținută și machiaj, etc.).
"diri" a ta este diriginta ta și îi este în atribuțiile de serviciu formarea ta pentru societate, îți vrea binele.
Mult succes.
Pa, pa.
Pacat ca diri nu preda romana
N-am sa inteleg niciodata de ce elevi se baga in viata profesorilor sau invers.Incearca sa nu mai vorbesti prin mesaje in ora ei, nu e frumos.Nu cred ca o sa lase corigenti avand motivul asta la baza.Ai facut o prostie ca ai chiulit, acum stie ca esti slaba. A fi desteapta nu inseamna a fi inteligenta.Confrunt-o.Nu cu jigniri ci cu respect. Cere-ti scuze pentru ca nu ai fost atenta la ora ei si asigur-o ca nu se va mai repeta
E logic sa se supere. spune'i ca iti pare rau.si ca nu o sa se mai intmple. dar nu ii spune tu ei de telefon. pune'l pe prietenul tau sa isi cheme parintii sa il ia.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da-o incolo ce-ti pasa tie de parea ei atat timp cat ai tai iti permit sa umbli cu el?
Da` mi se pare prea exagerata si pe langa absentele pe care le-am avut in anul predecent, am avut note f bune :]], chiar daca practic "jocuri periculoase". M`am gandit sa-i i`au un cadou.
Poate va functiona . Multumesc oricum;]] de raspunsuri.
E tanara.Ar trebui sa inteleaga si sa nu fie suparata pe tine. E viata ta personala. Tu faci ce vrei cu ea. Da, este diriga ta dar pentru cat timp o sa fie? Doar in generala.Nu ai de ce sa te consumi daca parintii tai nu au nimic impotriva. O sa ii treaca supararea, ai sa vezi`!
Lolkkk întreabă: