| EveLhir a întrebat:

Hey.
Am 1, 62 si aproape 60 de kg. Mama zice ca stau numai bine cu kilogramele, la inaltimea mea.
Dar am nevoie de un program care sa ma ajute sa slabesc macar 5 kilograme pana in martie! Va rog mult, daca stiti ceva eficient si cat de cat rapid, ajutati-ma!
Multumesc, funda.

3 răspunsuri:
| Sase a răspuns:

Frate, ce raspunsuri tampite ai primit! Astia-s mai distrusi chiar si decat mine! Hai sa incep sa fac si eu ceva folositor.
Apuca-te pe youtube de programe de fitness cu instructori(iti recomand Chana Balk- perfecta pentru incepatori, dar si eficienta, Denise Austin- exercitii amuzante si eficace, dar putin mai dificil de invatat si Jillian Michaels- cam dura pentru incepatori, dar te rupe in doua, daca chiar iti doresti sa muncesti, sau poti sa incerci exercitiile de pe canalele de youtube Fitness Blender sau SugarPop Fitness). Alege ce-ti convine. Daca te tii si faci macar 30 de minute pe zi cu pauza cam o data pe saptamana (dupa ce te obisnuiesti recomand 50-60), in scurt timp o sa se vada rezultate serioase. Da tot ce poti si nu te lasa descurajata daca ti se pare greu!
Nu am de facut nicio specificare de dieta. Daca dupa primele doua saptamani in care ai facut 30 de minute treci la 50 de minute(cu pauza de 5 minute la jumatate) chiar nu trebuie sa te privezi de nimic din punct de vedere alimentar, trebuie doar sa bei multa apa.
Metoda va functiona garantat!

| SimiiiSimona a răspuns:

Hey! Eu am 1.65 și am 53 de kg. Sincer, se vede pe mine. Câți ani ai? Fără supărare, dar ar trebui să mai slăbești puțin. Poate mama ta zice că stai bine ca să nu te supere. Poii, începe să mănânci mai puțin, fă mult sport, și mănâncă multe multe salate și verdețuri. Multă baftă!
Fundă?