Draga mea, esti la o varsta cand incepi sa cresti si in inaltime si in latime, adica sa iei si cm si kg. Eu iti recomand sa mananci sanatos si sa ai un program de viata, adica sa nu mananci intre mese si daca se poate sa mananci la ora fixa!
Buna Deea.
Am o colega tot de 12 ani, 1.54 si cu 42 de kilograme, toata clasa rade de ea ca nu are fund, si ca e slaba. Deci ar cam trebui sa mai pui ceva pe tine.
xoxo
Buna! crede-ma ca gimnastele(de exemplu) trebuie sa aiba cel putin cu 10 unitati mai mici decat inaltime(in cazul tau chiar 12),pentru a putea face cu usurinta acele lucruri.Pot sa iti spun,ca in cazul meu, am slabit, nu foarte mult dar o parte atunci cand am baut in fiecare zi cate o cana(in cazul meu o halba)))) de suc de portocale(deci in concluzie mancand multe legume si fructe). Alta chestie pe care am incercat-o si deja dupa vreo 10 zile a dat roade, a fost sa imi infasor partile unde doream sa arat mai bine cu celofan(aceea folie transparenta), in mai multe straturi(5-6)...iar dupa aceea dansam sau faceam orice alta activitate fizica care ma supunea unui efort fizic si asa am aratat mai supla(dar nu am slabit in greutate,deoarece atunci cand slabesti,o faci pentru ca s-a dus din masa adipoasa,dar daca slabesti intr-un singur loc cum se intampla atunci cand folosesti celofanul nu scapi de greutate). Explicatia?:Caldura care o emana corpul, este tinuta intr-un singur loc si nu imprastiat in atmosfera, ceea ce face zona respectiva sa transpire.Este exact ca la sauna... sper ca te-am ajutat si incearca sa mananci mai putin dulciuri,deoarece, iti spun din propria experienta, acestea indesesc tenul cu cosuri(mai ales ca probabil ai ajuns deja la pubertate). Succes