| Ollykaa a întrebat:

Hey!
Am 12 ani, 1, 56 m si 41 kg

As vrea sa ajung la 37 de kg
Imi puteti da ceva exercitii sau diete?

Răspuns Câştigător
| aiurea231223 a răspuns:

Nu mai slabi ai beja destule kg daca slabesti ajungi subnutrita si ii de rau. In plus sa te preocupi inca de la varsta asta cu slabitul nu mi se pare inregula dar ca sa te linistesc la inaltimea ca sa fi perfecta ar trebui sa ai cam 46 de kg iar tu ai mai putin mie mi se pare ca nu trebuie sa slabesti ba chiar mai pori pute cateva kg pe tine. in plus te mai si inalti si dupa aia o sa arati ca un bat si crede-ma asta ii cel mai nasol lucru oh go on

6 răspunsuri:
| pinkflower a răspuns:

La 12 ani tu ai 41 de kg si inca mai vrei sa ai 37 de kg. Omg! Prietena mea are 11 ani si are 45 de kg si arata suuper bine se si uita baietii dupa ea aoleu. Daca vei avea 37 de kg vei fi o scandura in persoana si vei fi exclusa din 'gasca de prieteni". Esti bine asa cum esti si lasa dietele la varsta asta ca nu e sanatos pentru ca tu inca esti in crestere.

| MaeRi a răspuns:

Pai,eu zic ca la inaltimea ta si anii tai ai kg putine,si u inca mai vrei sa slabesti? Sa sti ca tiar afecta sanatatea,daca ai incerca acum, esti chiar bine facuta pentru ani tai si inaltimea ta, de ce incerci sa te strofoci atata.

| Levana a răspuns:

Ai o vârstă la care eşti încă în creştere şi aste absolut normal să te dezvolţi şi să creşti în greutate. Nu fă prostii, rişti să te opreşti din creştere. Ai o greutate normală pentru vârsta şi înălţimea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am tot 12 ani50 de kg si am 1, 70.am o fata in clasa care are 39 de kg si are piciorul foarte subtire

| ๓ยเ a răspuns:

O colega de 10 ani pe care am cantarit-o avea 20 kile

| VadTot a răspuns:

Multe salate. fara sucuri acidulate fara produse de patiserie.
fara fast fooduri. Fara pizza.