| alexandrazamfir a întrebat:

Hey! Am 12 ani si m-am despartit de iubitul meu de 13 ani. stiu sunt mica dar toti ne indragostim. S-a rugat de mine sa ma impac cu el dar nu am vrut ca nu imi mai facea complimente era rece. Apoi peste 2 zile dupa ce mi-a spus ca ma iubeste a stat cu alta si inca sta. Nu il bag deloc in seama dar sunt geloasa. in seara aceasta am vb cu el si a zis ca ii place cum ma imbrac zilele astea. dar multi mi.au zis ca inca ma place, voi ce ziceti? Ce sa fac? Sfaturi! Il iubesc dar e prost.

6 răspunsuri:
| Ezeru a răspuns:

Realizezi că ți-ai răspuns la întrebare?
E prost, dar nu în sensul de incapabil ci pur și simplu este prea mic să înțeleagă responsabilitățile unei relații.
Voi credeți că dragostea este doar atracția dintre două persoane? Ei bine nu este așa. A fi îndrăgostit înseamnă a simți niște sentimente plăcute, unice ce nu pot fi descrise( deoarece un om care nu a simțit aceste sentimente nu le poate înțelege ).
Și referitor la afirmația "toți ne
îndrăgostim" nu este adevărată cunosc persoane ce nu au avut parte de acest lucru și totul pentru ei a fost doar o "atracție" precum a voastrăwinking

| RaissaM a răspuns:

N-are rost laughing in viata o sa tot dai peste baieti, sunteti amandoi mici, el nu stie ce vrea. Mai ales ca baietii se maturizeaza mai greu decat fetele.
Sfatul meu este sa il uiti, baieti o sa tot vina si o sa plece. nu are rost sa te opresti acum in loc pentru unul care nu stie sa te aprecieze. Pup

| SkyPilot a răspuns:

Daca e prost, mai bine gasesti unul mai destept. Acela va sti sa te aprecieze si sa se poarte cu tine. Nu ai pierdut nimic. Gelozia e normala, dar o sa iti treaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"stiu sunt mica dar toti ne indragostim." rolling on the floor. mi-ai facut ziua mai frumoasa

| sasha898 a răspuns:

Ce haioasa esti. Pai sa te intilnesti cu un prost, pai atunci tu ce esti?happy

| Doub a răspuns:

Stai, el e prostu', nu?