Frate, nu ar trebui să îţi pese de celelalte fete. Dacă altele mănâncă cât carul, vei mânca şi tu ca ele doar ca să ai sâni? Adevărul este că nici eu nu am cine ştie ce sâni, se aseamănă cu nişte ciupercuţe, dar asta e, încă mai au timp să crească.
Mănâncă şi tu mai mult pătrunjel, am înţeles că ajută la dezvoltarea sânilor. La fel şi porumbul.
Mie mi-a venit menstruaţia la 13 ani şi ceva, şi nu m-am plâns.
Şi eu eram o slăbănoagă. Cu cât mâncam mai mult, cu atât nu mă îngrăşam, era ceva foarte ciudat. Dar acum, am pus câteva kilograme pe mine.
Oricum, ce vreau să spun este că ai doar 12 ani, de-abia acum încep sânii tăi să crească, aşa că nu ar trebui să îţi faci griji.
Ai grijă de tine.
Pf. Pai ea fiind mai grasuta. Desigura ca are sanii mai mari.
Da' iti vor creste si tie.
Toate la timpul lor.
Poate acum esti tu slaba fara sani...Da' cand vei fi mai mare vor sta baietii in limba dupa tine :*.
Iti spun eu. Trebuie sa ai incredere in tine.
Sincer sa-ti spun cand eram mai mica m-am interesat si eu de chestii de genu ..Si am aflat niste exercitii care trebuie sa le faci ca sa-ti creasca. Da' nu au dat roade... la varsta ta e bine asa :X
erau exercitii ceva de genu' :
http://healthy.kudika.ro/......nilor.html
Intra aici si gasesti
Ai grija scumpo.Pa :*
Hei nu incerac sa grabesti lucrurile.Toate la timpul lor. Colega ta are sani mari pentru ca e mai dezvoltata, nu te ingrijora o sa-ti creasca si tie cand va veni timpul si eu m-am dezvoltat mai greu pentru ca am fost si eu o slabanoaga dar acum sunt mai plinuta si e mai bine asa
Draga mea toate la timpul lor... nu te grabi te dezvolti ceva mai greu... nu e nici o problema it will be ok