| biscuiteletau a întrebat:

Hey! Am 12 ani si vreau sa'mi pun pearcing! Parintilor nu le'am spus inca dar sunt 100% sigura ca nu sunt de acord!sad Cand iti pui pearcing'ul ai nevoie de acordul parintilor? Vreau sa'mi pun in limba si vreau sa stiu daca doare, cam cat costa si unde se pot face din Bucurestihappy Dau fundita mz multt:*

Răspuns Câştigător
| Diixy a răspuns:

Cum a spun si QUEEN1991 da trebuie si da doare.
Eu am 13 ani si la 12ani mi-am pus cu acordu lui tata, mama nu m-a lasat da dupa aia nu a mai zis nimic dupa ce m-a vazut cu pearcingul in limba.
Acum sincer regret din luna in luna trebuie sa ma duc la doctor sa scoata pearcingul si sa curete gaura si de o luna nu il mai am si e extrem de bine acum mi-am pus de 3 zile in nas si e superb.A si app daca iti vei pune sa iti ieii de argint nu tinichiete din alimentari cu 1, 50lei, este 10lei sau mai putin si nu ti-se infectiaza asa repedewinking.

3 răspunsuri:
| Aeerdnaaa a răspuns:

E mult de munca.si vorba lu' Diu97: trebuie sa te duci in fiecare luna sa iti dezinfecteze locul.eu zic sa stai cuminte ca nu mori daca nu ai pearcingwinking e mai bine fara. mult succes si ai grija ce faci big grin

| Paradise a răspuns:

Poate că nu e nevoie de acordul lor atunci, pe moment. dar dacă vrei să dormi la ușă, nu ai decât laughing.

| Manowar a răspuns:

Normal ca doare! nu am pearcing dar nici nu doresc! si trebuie sa ai acord parintilor daca nu ai peste 18 ani! :d