| Lilybiby05 a întrebat:

Hey! Am 13 ani si 1.65. In ultima vreme m-am înălțat foarte tare si cresc in continuare, iar colegii mei au 14 ani si sunt toti mai scunzi ca mine, inclusiv baietii. Ma simt prost ca sunt mai înaltă fata de ei si ca ei nu cresc deloc. Ce as putea sa fac ca sa nu ma mai inalt? E normala înălțimea?

Răspuns Câştigător
| artmosfera a răspuns:

E perioada pubertății, n-ai de ce să-ți faci griji. E o înălțime normală, plus că la 13 ani, o fată are cam 90% din înălțime pe care o va avea la maturitate. Poate te vei mai înalța, dar nu cu mult

5 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Stai linistita.O sa creasca si ei.Fiecare om creste in ritmul lui.Mai bine inalta decat piticanie si eu sunt o persoana inalta.

| Ripley a răspuns:

Nu trebuie sa te simti prost ca esti mai inalta ca ei, e absurd.

Gandeste-te ca asta e un avantaj pentru tine, nu un dezavantaj. Poate intr-o zi vrei putea sa fac modeling datorita inaltimii sau vreun sport ceva.

Si nu, nu este o inaltime foarte exagerata.

| anonima0101 a răspuns:

Eu mi-as dori asa de mult sa ma inalt sad. Stai linistita, nu o sa mai cresti asa mult, poate cu cativa cm, te aflii in perioada pubertatii. 1, 65 nu mi se pare o inaltime exagerata ..gandeste-te ca sunt copii de varsta ta care au 1, 80.

| Teelichte a răspuns:

La 13 ani sa ai 1, 65 e foarte ok mai ales pentru o fata sincer prefer fetele mai mici ca mine si probabil multi prefera așa. Iar băieții la 14 să fie mai mici de 1, 65 sunt mici de înălțime eu am 14 si am 1, 75. Nu te plânge de înălțimea ca căci o să mai cresti încă un an doi maxim si gata. Ești foarte bine așa cum ești.

| Venerabilul a răspuns:

Or să crească ei și probabil or să fie toți mai înalți ca tine peste ceva ani. Fetele se opresc din creștere cu câțiva ani mai repede ca băieții.
Trece vârsta de 13 ani, nu ai de ce să te îngrijorezi.