Hai nu te simtii prost eu am 12 si am aceeasi inaltime nu e prea mare diferenta si oricum nu prea cont inaltimea fi sigura pe tine si daca ai vrea sa cresti mai mult apucate de aeorbic acolo te intinzi si poate mai cresti un pic sper ca te-am ajutat pup :* funda?
Nu trebuie sa fii complexata.
Ideea e in general ca fetele cresc cam pana cand isi incep viata sexuala, dar nu lua asta ca pe o frustrare de genu: Nu fac sex pentru ca nu voi mai creste,
Uneori tocmai asta ajuta, daca nu ai mai crescut de ceva timp hormonii ce se elibereaza in corp in timpul unei partide iti pot ajuta si glandele de crestere sa o ia din loc.
Acum scuza-ma daca am fost putin prea 'adult'
Ideea e ca e posibil sa mai cresti, fetele cresc cam pana la 16 - 18 ani asa ca nu fi complexata
Pupik
Nu e rea inaltimea ta
uite eu am 1.86 si am avut o iubita cu 1.58 si ne-am inteles super 5 ani asa ca inaltimea nu e o problema, uneori chiar un avantaj. eu muream dupa ea ca mi se parea asa gingasa.
Pupik si ai grija de tine.
Fiecare se dezvolta in ritmul lui... poate ca tu cresti mai incet sau poate cresti repede dintr-o data :* stai linistita nu e nicio problema
Poti sa mai cresti si sigur o sa mai cresti.
In general stiu multe persoane care nu au mai crescut din cauza ca au fumat la o varsta frageda, si asta cred ca afecteaza organismul. Inaltimea se si mosteneste de la parinti... Daca mama sau tata are 1.60 nu cred ca ar putea copilul sa aiba 2 m...
Mie imi plac persoanele mici de statura, si as vrea sa fiu mai mica... [am 12 ani si 1.65]
Nu te simti complexata. Ar trebui sa incerci sa faci mai mult sport, poate ajuta...
JOJO19 întreabă:
NonameNo123 întreabă:
misauratcuviata întreabă: