| DM_Ana_1979 a întrebat:

Hey. Am 13 ani si vreau sa fac rost de nistee bani.
Aveti vreo idee?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mama, tata si bunicii, cam astea sunt optiunile!

| T0T a răspuns:

Prestează servicii contra cost.

| SarahInFuture a răspuns:

Pai..stii ca vine 8 martie (ziua femeilor/ fetelor)
Ii poti cere tatalui tau niste bani drept cadou sau daca iti e rusine sau pur si simplu nu vrei uite alte idei:
1 --> vine primavara, stii asta! Ai putea merge undeva la tara sau intr-un loc cu flori si sa culegi cateva si sa faci buchetele, apoi sa le aduci in oras sa le vinzi in piata sau pur si simplu pe strada
2--> uita.te pe internet la diferite lucruri handmade si confectioneaza.le urmand toti pasii, iar apoi vinde.le
3--> are legatura cu punctul2...
Uita.te pe internet la diferite lucruri handmade, incearca sa le memorezi pasii in confectionarea lor, sa faci cateva exemplare si sa le vinzi sau sa inveti mai multi copii cum sa le faca si poti sa le iei cam 5 lei
4-->vinde-ti lucrurile de care nu mai ai nevoie: haine mici, jucarii cu care nu te mai joci etc.
5--> cred ca ai auzit de acea " jucarie " numita slime. Uita.te pe internet la "cum se face slime?" si incearca sa faci si tu unul. Daca nu.ti iese din prima nu trebuie sa te descurajezi. Mie mi-a luat cred ca mai bine de o saptamana sa invat cum se face bine. Cea mai usoara reteta mi se pare aceea cu lipici lichid si persil, dar poti incerca si lipici lichid cu glicerina Boraxata. Glicerina asta se gaseste la farmacie cu aproximativ 5lei si iti garanteaza un slime reusit, dar ai grija. Daca folosesti un singur tub de lipici nu trebuie sa pui mai mult de o lingurita de glicerina boraxata. Spune-le colegilor (in caz ca nu au mai auzit de slime) cam ce e! Si apoi zi.le ca le poti face tu cu aprox. 5lei.
Sper ca te.am ajutat. Funda?