Buna.Mai intai trebuie sa il studiezi cu atentie si apoi te hotarasti daca vrei sa tai cu el adica sa fiti impreuna.
El poate vrea sa fie numai pe scop asa sunt foarte multi dintre baieti. Daca ai zis ca s-a uitat la alta fata si a pus mana pe sani inseamna ca vrea asta si de la tine si alte scopuri.Te sfatuiesc sa fi cu mare bagare de seama.Mult succes si vezi ce faci. Funda?
Eu cred ca si el te place. inearca sa vb cu el pe facebook d chestia asta... sh daca tot nu poti sa ii spui nici pe facebook, incearca sa incerci sa ii faci complemente, tot pe facebook, si daca si el iti face complimente, si vorbeste ff frms cu tine, altfel de cat cand sunteti impreuna cu prietenii. este foarte clar ca t place... sau poti sa ii spui unei prietene sa il intrebe mai multe lucruri despre tine. pfff altceva nu stiu ce ai putea sa faci. e foarte clar ca te place dar nu stie cu sa isi exprime sentimentele, pentru ca nu stie daca si tu il placi. incearca sa iti exprimi sentimentele prin complimente, si o sa vezi ca totul o sa fie bine. sper ca ti-am fost de ajutor.
FUNDA? te rog!