anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am 14 ani si vroiam sa va rog sa imi recomandati si mie niste carti, avand in vedere ca printre cartile mele favorite se numara cartile lui drumes, cateva din colectia cocktail, din colectia chic, si altele.

Thanks!

Xoxo.

10 răspunsuri:
| c0rn3l1uss a răspuns:

Twilight.

| putzulica a răspuns:

Ce cari frate... eu iti recomand: adolescenta! traiesto... pierzi timpu pe carti! nu mai bine te uiti la un film?

| blackcat_3605 a răspuns:

Hmmm..Incearca Mandrie si Prejudecata si Persuasiune de Jane Austen, La rascruce de vanturi- Emily Bronte si Romanul adolescentului miop -Mircea Eliadehappy

| teodorus a răspuns:

Eu personal ti-as recomanda niste pub-uri!

| lorely1308 a răspuns:

Ti-as recomanda si seria Suspans, asta daca te atrag romanele politiste! Daca nu, pentru varsta ta, ar fi fascinante cele ale lui Jules Verne! Sunt si cartile copilariei mele si mi-au placut enorm!

| totul-online.tk a răspuns:

Tom sawuyer

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-asi recomanda Twilight...:X:X

Eu am citit toate volumele si sunt extraordinar de faine:X...

citestele daca vrei si o sa imi zici rezultatelehappy

sper sa iti placa!

O seara cat mai placuta

By BeLLshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merci frumos, seria Twilight am citit-o, la fel si Mandrie si Prejudecata si Persuasiune de Jane Austen, La rascruce de vanturi- Emily Bronte. Dar o sa incerc Romanul adolescentului miop.Cat despre Jules Verne, nu sunt tocmai o fanatongue.

| pufuletz a răspuns:

La 14 ani iti recomand Kamasutra asa de inceput... is altele mai bune dar trebuie' sa mai cresti nitel

| andr3u7za a răspuns:

Si eu tot 14 ani am si acum m-am apucat de citit Pe aripile vantului de Margaret Mitchell. E interesanta cartea.