| Dackvareder123 a întrebat:

Hey am 15 ani si am o mare dilema.Imi place de o fata de 14 mult de tot, si ma ingrijoram ca singura problema care ne-ar desparti ar fi ca ea sa fumeze.(nu imi plac fumatorii de varsta mea) Ieri am iesit mai multi printre care si ea, si ghiciti ce: am aflat ca fumeaza(am vazut cu ochii mei cum fuma) Asa m-am simtit de prost incat am plecat din grup impreuna cu niste prieteni. Intrebarea e ca nu stiu ce sa fac? Imi placea mult de ea si acum ca stiu ca fumeaza mi-e groaza.

Răspuns Câştigător
| DarkFaust a răspuns:

Parerea mea este ca aceasta problema este minora,iti sugerez sa vorbesti cu ea despre problema asta si convinge-o cumva sa se lase, daca nu doreste accept-o asa cum este pentru ca nu e mare lucru, te vei obisnui cu timpul, fa un sacrificiu daca iti doresti sa ai o relatie cu ea daca nu, iti sugerez sa cauti pe altcineva.Bafta!big grin

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E foarte bine ca esti exigent in alegere dar mai da-i o sansa si spune-i ca fumatorii nu sunt mai inteligenti din contra

| Radu284 a răspuns:

Daca faptul ca fumeaza ti se pare atat de netrecut peste, inseamna ca nu iti place suficient de ea. Cand iubesti pe cineva cu adevarat poti tolera aproape orice. Faptul ca cineva fumeaza nu ar trebui sa fie problema ta (decat daca fumeaza pe banii tai sau pe plamanii tai). Gaseste-ti alta fata de care sa-ti placa.

| Dackvareder123 explică (pentru Radu284):

Seros? Are 14 ani. As intelege daca ar avea 18, 20 dar nu 14. Te simti ca si cum ai fi un parinte si afli ca copilul tau fumeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu prin ce treci. Si eu cand am aflat de o fata, pe care o consideram draguta, ca fumeaza m-am simtit foarte aiurea. Ma irita faptul ca fumeaza de parca as fi fost parintele ei, si acum ma oftic ca fumeaza si mai ales ca a zis ca a vrut sa se lase si nu avea ce face cu banii. Sa-mi pice fata cand am auzit cata ipocrizie, unii mor de foame si ea isi distruge sanatatea ca nu are ce face.

Stiu ca am scris aiurea si ca nu te-am ajutat cu nimic, dar simteam nevoia sa zic asta.

Sa ai o viata minunata!