| alinamanole a întrebat:

Hey happy Am 15 ani si vreau sa ma despart de prietenul meu pentru ca in ultimul timp nu ma mai inteleg prea bine cu el, chiar daca imi spune ca ma iubeste, am impresia ca nu este sincer cu mine.Eu tin mult la el dar m-a facut de mai multe ori sa sufar.Am vorbit cu cea mai buna prietena a mea si cu mama si amandoua spuneau ca ar fi pacat sa ma despart de el dar eu sunt de alta parere.
Ma puteti ajuta cu un sfat?big grin(dau fontita)

8 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca tii mult la el de ce sa te desparti de el? Cel mai bine ar fi sa vorbiti deschis si sa vezi cum e happy

| Alexăndruţaa a răspuns:

Pai e o intrebare putin mai greuta.
probabil mama ta si prietena ta stiu ca tu si cu acel baiat va intelegeti f. f. f. f. f. bine.deaia ti-au spus probabil ca ar fi pacat. dar si ca dupa ce pierzi un lucru sau pe cineva drag iti pare rau. deci probabil ca daca te vei desparti de el iti va parea rau. acum zici ca nu`i adevarat... dar cine stie?
eu as zice sa-i spui ca te nemultumeste si ca nu-l mai simti asa apropiat de tine cu toata fiinta lui. poate va sti sa te aprecieze mai mult.
sper sa mearga :*
funda >big grin

| shtephie a răspuns:

Fa ceea ce consideri ca este bine pentru tine sa faci! happy

| DeeaNegrea a răspuns:

Pai mama si prietena ta nu stiu ce este intre tine si prietenul tau. Fa ceea ce simti tu...Adica daca chiar tii la el nu te desparte, dar daca crezi ca nu mai merge asa stai linistita ca are balta peste si sunt convisa ca un baiat poate asteapta undeva sa ii impartasesti si lui dragostea ta.Succes

| NinaY a răspuns:

Eh bine e alegerea ta. Daca tu crezi ca nu te mai iubeste, despartete de el orice ar zice mama si prietena ta.
fundita?

| geaniina a răspuns:

Despartate de el. spune-i lucrurile astea in fata si vezi cum reactioeneaza daca insista sa nu va despartiti inseamna ca tine la tine daca ii este indiferent insemna ca nu ii pasa de tine happy fundoi?big grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau mai intai sa decizi.
Poate te deranjeaza comportamentul lui sau gesturile... spune-i.
Impresiile tale pot fi gresite. Dar totodata adevarate. Daca nu mai este ca la inceput exista un motiv.
Poate trece printr-o perioada mai proasta.

| Mikkki a răspuns:

Daca il iubesti si tii la el, ar fi pacat sa va despartiti. Daca insa crezi ca nu te mai merita si ai observat ca nu este sincer cu tine, il poti lasa balta. Dupa mine, ar trebui sa ignori parerile celor din jurul tau si fa exact ceea ce simti tu. Procedeaza exact cum iti sopteste inimoara si ai sa vezi ca sa va fi cel mai bine. Important este sa nu ai mai tarziua regrete. Te pup si mult succes!:*:*:*... in fine. cred ca raspunsul mau a venit prea tarziubig grin