| pixeel a întrebat:

Hey. Am 15 ani. Vreau si eu niste titluri de carti bune (de preferat scrise de autori romani, dar merg si cele straine). Ceva de dragoste/drama/viata oamenilor (gen Maitreyi, Ingerul a strigat, Morometii, Mara etc) Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Grimalkin a răspuns:

Pixeel

5 răspunsuri:
| ᵖᵘᶠᶠʸˡᶤᶜᶤᵒᵘˢˢ☠ a răspuns:

Păi, eu de curând am citit Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparks e o carte drăguţă zic eu, s-a făcut şi film ( A walk to remember ) sau O iubire de neuitat, scrisa de acelaşi autor, transpusă şi ea întrun film ( Notebook ). Hmm ar mai fi La răscruce de vânturi de Emily Bronte. xoxo happy

| inginer a răspuns:

Marin Sorescu - Trei dinti din fata. (dragoste/drama/viata oamenilor) E un roman foarte fain. Dar cam greu de gasit - cauta-l pe la anticari. Daca mai am idei, iti mai scriu.

| Eu_5933 a răspuns:

Poti citi si "REM" sau "De ce iubim femeile" de Mircea Cartarescu. Mie mi-au placut foarte mult. De asemenea sugerez(desi este posibil sa fi citit deja) Cismigiu & Comp de Grigore Bajenaru, sau carti de Mihail Drumes precum "Elevul Dima dintr-a saptea", "Invitatie la dans" sau "scrisoare de dragoste". Vacanta placutahappy

| cipster007 a răspuns:

Oscar si tanti roz crede'ma o sa iti placwinking si e si mica

| isaaa a răspuns:

Iti recomand sa citesti " Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi"-Camil Petrescu si "Enigma Otiliei"-George Calinescu. poti incerca si "Patul lui procust"-Camil Petrescu si "Cartea amagirilor" de Emil Cioran :d