Nu e important cum arata sau cum tiai dori sa arate! candva ziceam si eu ca imi doresc un baiat cu ochi albastri si blond dar acum am o relatie de 2 ani cu un baiat brunet ochi caprui si il iubesc maxim! nu conteaza decat cum e el la comportament.degeaba e frumos daca nu se comporta frumos nu vb frumos.Sunt f multi baieti frumosi si isi bat joc de fete si sunt afemeiati.Insa sunt si baieti frumosi calumea(se poarta frumos cu o fata, vb frumos cu ea o apreciaza) e adevarat ca un baiat timid nu are cum sate atraga ca e timid insa nici prea tupeist nu e bine.trebuie sa aiba putin din fiecare sa aiba bun simt si sa fie amuzant! funda?
Fata ideala? La cate pretentii as avea de la ea, totodata, mi se pare atat de simplu...
Hmmm.in zilele de azi baieti frumosi sunt plini de ei si nu vad la o fata decat fund si tzate.Pentru mine barbatula ideal ar fi:fizic-Ian Somerhalder ) si moral-Paul Weasly (stefan salvatore) PS.sunt primii care mi-au venit in minte )Anyway, conteaza frumusetea sufletului nu cea exterioara pentru ca ea trece odata cu varsta!
Pentru` mine`. Baiatul` perfect moram mi-ar place sa fie : jmecher, amuzant, mistocar, gagikar si libinos . Fizic: blond cu ochii albastrii :X