| Atechan a întrebat:

Hey! Am auzit de curand intr-un film un cantec ciudat. Nu ori ce fel de cantec. nu prea stiu cum sa va explic..Nu avea versuri, ci doar niste tobe care bateau toate la un loc si se auzeau niste voci(cred ca erau voci cel putin.) ciudate...E genul de canyec pe care daca il asculti iti face pielea de gaina... Daca va e de ajutor l-am auzit in capitolele 18 si cel de azi, 19 din cartea focului de la serialul Avatar, The legend of Aang de pe Nick. Va rog poate cineva sa imi trimita un link sau un nume a unei melodii de acest gen? va roooooooooooOOOOOOgggg! Funda!
(imi cer scuze am mai pus intrebarea asta, dar n am avut niciun raspuns-nu prea cred ca voi avea nici de data asta, dar...-)

4 răspunsuri:
| biafresh a răspuns:

Intra pe Youtube si scrie avatar last airbender song il vei gasi intre toate cantecele alea. Cred ca e cantecul de la akni kai.

| NuStiuNiciUnNume a răspuns:

Vocile alea erau le doamnei Nutella...
scuze, Reginei Nutella!hee hee

| KATARAandAANG a răspuns:

Adooor serialul acesta! Absolut îl ador :3. Nu te pot zjuta dar sunt doar fericită că am găsit încă un fan.

| KATARAandAANG a răspuns:

Adooor serialul acesta! Absolut îl ador :3. Nu te pot ajuta dar sunt doar fericită că am găsit încă un fan.