| justme_2012 a întrebat:

HEY! Am banchet de sfarsit de ciclu gimnazial iar eu nu vreau sa merg la banchet din cauza ca cei pe care i-am avut colegi nu sunt unii pe care as vrea sa mi amintesc din cauza ca totdeauna au fost rautaciosi (mai ales din nimicuri)si ca nu vreau sa sa simt prost in sensul ca o sa stau singura(sunt sigura de asta)nu sti uce sa fac.sa merg la banchet sau sa merg cu o colega f. buna in oras la o pizza sau mai stiu eu ce... what should i choose?

Răspuns Câştigător
| vallen a răspuns:

Pai, si eu ma aflu in aceeasi situatie laughing
Eu te-as sfatui sa mergi, deoarece ati fost colegi 4 ani, cu toate ca nu v-ati inteles mai deloc si ei au facut crize din orice.
Parerea mea e ca daca nu o sa mergi o sa "regreti" ca nu ai fost acolo ca cine stie ce "evenimente " fantastice o sa fie plus de asta sti ca oamenii vorbesc si o sa iti scoata povesti gen " baa uite aceea e fata aia care nu o vrut sa vina la banchet ca..." si te miri ce prostii si povesti baga.
Pe de alta parte cu banii care trebuie sa ii dai pe banchet ai putea sa mergi undeva cu ceva prieteni intr-o " mini-excursie".
Eu una o sa merg la banchet cu toate ca incepem la 17:00 si terminam la 22:30 cam asa. Dupa banchet o sa merg la un club ceva cu amici si prieteni nu cu colegii laughing

5 răspunsuri:
| AlexutzaDulcika a răspuns:

Eu zic sa mergi...dar ca sa le demonstrezi ca au pierdut o prietenie ca o fata super d treaba fa asa:mai intai aranjazate sa arati perfect(ca sa ii inebunesti pe baieti) apoi acolo comportate ca si cum ai fi fost mereu pentru cu ei fi de treaba si incearca ca sa ii oftici si mai tare sa nu ii contrazici, sa cedezi dar sa nu le arati asta...mai bine decat o alta pizza! sper ca te-am ajutat pup

| Lassaria a răspuns:

Chiar daca au fost rautaciosi chiar daca nu nu evita momentul si mergi cu incredere ca oricum ar fi ei sunt totusi colegii tai si nu cred ca o sa mai aveti ocazia sa va distrati sa mergeti in oras sau undeva in alta parte ca la banchet.asa ca mai bine mergi! cu colega poti sa mergi toata vara la o pizza si la un suc.dar cu toti colegii nu prea cred...deci.mai bine te duci
winking

| Miina a răspuns:

Buna.
Pai cred ca ar trebui sa te duci cu colega aia buna la banchet.
totusi, sa nu creada colegii tai ca esti fitoasa.batting eyelashes

| Mary_5158 a răspuns:

Cu o prietena poti pleca in fiecare seara la o pizza
pe cind un astfel de banchet e o singura data in viata
da, si cine stie, poate vei intilni pe cineva acolowinking
distreazate!

| botik_3241 a răspuns:

Pai daca e colega f buna de ce nu mergi cu ea la banket?
asa nu o sa mai stai singura:d
si poate te impaci acolo si cu viitorii fosti colegi ai taitongue ca si asa va despartiti:d incercati sa va inmpacati si voi ca nu e chiar asa de frumos cand iti amintesti ca in gimnaziu nu a foas asa de bine cum ti-ai dorit:*

incercati sa va impacati asta e cel mai bine pentru voibig grin
si eu zic sa mergi ca doar vei gasi u p cineva cu care sa staibig grin
:*tongue