| sssss a întrebat:

Hey! Am copiat acum vreo jumatate de an niste poze(in jur de 700mb, adica foarte multe)pe un DVD.In seara asta cand am decis sa ma uit peste ele am constatat ca unele foldere sunt goale.sau au decat o singura poza desi eu sunt sigura ca folderele acelea erau pline atunci cand am copiat pozele.Si ce e si mai ciudat e ca la DVD(de vazut filme)imi apar pozele care lipsesc pe calculator.Care sa fie cauza si cum pot vedea pe calculator pozele respective care parca acum sunt invizibile? Multumesc!

1 răspuns:
| anonymus_1825 a răspuns:

Daca sunt fisierele ascunse si vrei sa le vezi, intra in folderu unde stii ca sunt pozele, sus in stanga langa File, Edit... trebuie sa iti apara "Tools". Intri la tools si dai click pe "Folder Options...". La folder options, langa General, ai "View". Intri acolo si mai jos trebuie sa gasesti in lista "Hidden files and folders". Acolo ai optiunile "Do not show hidden files and folders" (pentru a ascunde fisierele) si "Show hidden files and folders" (pentru a afisa fisierele ascunse). Asa poti vedea pozele care sunt ascunse. Daca nu iti apar, inseamna ca acele poze au fost sterse (alt motiv nu gasesc) happy. Bafta!