| MMadalina a întrebat:

Hey ...am decis sa-mi varuiesc in camera mea cu o nuanta mai deschisa de mov(lila), insa parintii mei spun ca aceasta nuanta imi intuneca camera. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Breakingthehabittonight a răspuns:

Eu zic ca e super alegerea, doar mov nu e tot una cu negru, pentru a intuneca camera oh go on... dar totusi daca asa crezi incearca sa o accesorizezi cu mobila alba sau un covor alb... o sa fie f. f. frumos
oricum daca tie iti place, merita sa faci acest pas -alfel vei regreta

mai bine sa regreti ce ai facut, nu ce nu ai facutwinking-by BJ:X

3 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Eu cred ca mi-as face camera chiar azi mov.mov lila e f bun.nu intuneca nimic, in plus tu stai in ea. fa ce culoare iti place.

| Dbianca a răspuns:

Eu am camera lila happy mi-am facut-o ieri si este super frumoasa.defapt nu tio inchide :O:O tio face luminoasa...si e misto cand deschizi televizoru' noaptea...smug camera zici ca'i cameleon happy. eu iti recomand culoarea aceasta este eleganta si potrivita pentru fete :* :X

| Didi_3651 a răspuns:

Daca este o culoare deschisa este foarte bine. Te linisteste si nu o intuneca deloc.Se recomanda aceasta culoare pentru copii.Eu personal am o camera lila cu un perete mov inchis si ma simt foarte bine acolo. Am terminat Artele si am ceva experienta in Design Ambiental asa ca : Daca iti doresti o camera lila, fa`ti camera lila pentru ca e foarte bine happy Succes! Sa te bucuri de ea!