Uite niste statusuri culese de mine dea`lungul timpului:
Prostul nu iarta si nu uita niciodata. Naivul iarta si uita. Inteleptul iarta dar nu uita.
Nu exista bucurie sau recompensa mai mare decat sa faci diferenta in viata altcuiva.
O cale fara obstacole probabil nu duce nicaieri.
Durata pasiunii este direct proportionala cu ‘rezistenta’ initiala a femeii.
Cei care nu pot sa aprecieze ceea ce au deja, nu vor gusta niciodata fericirea.
Sa fim milosi dar sa nu cerem mila.
Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu care e cea a esecului: sa incerci sa multumesti pe toata lumea.
Nu am prietena, dar cunosc o femeie care ar fi tare suparata daca m-ar fi auzit ce-am spus.
Invata cat poti din greselile altora. Nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.
Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte…
Si cum ar fi dac’ar fi o poveste viata toata…Si totu`n jurul nostru din capsuni si ciocolata?!
Chiar dacă în spatele unui vis se poate ascunde un coşmar…Nu uita să crezi în tine şi toate problemele încet dispar.
Minti ieftin si prost, iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in mint.
Iti multumesc ca m-ai facut mai tare, acum tot ce vreau, e sa te calc in picioare.
Viaţa nu ne învaţă să fim puternici, ea ne obligă.
Prea repede-am crescut, prea repede-am pierdut
Anii-n care dormi puţin dar iubeşti şi râzi din plin.
Dacă viața este un test, atunci îmi fac fițuică. Încerc să am suflet de fier și principii de stâncă.
Cine nu te cauta, nu iti simte lipsa. Cine nu iti simte lipsa, nu te iubeste. Destinul stabileste cine intra in viata ta, dar tu decizi cine ramane in ea! Adevarul doare numai o data, minciuna de fiecare data cand iti amintesti!
Sunt lucruri care nu ai de unde sa stii cum se vor termina, dar iti vei aiminti toata viata cum au inceput.
Mereu vei fi gelos pentru ceea ce ai avut si ai pierdut.
La scoala inveti sa scrii si sa citesti. Pe strada inveti sa supravietuiesti.
Ti-e dor de ea acum, parca si mai mult.
Cate as' avea de zis... dar ma impiedica orgoliul.
Invidia voastra... ma face mai puternica pe zi ce trece.
Unele vise parca sunt facute sa nu fie atinse.
Cei cu adevarat tari, reusesc sa sufere in liniste. Au zambetul in ochi, iar inima-i tasneste sange.
Hai sa impartim lumea :luna mie, stelele tie, oceanul mie, pamantul tie, dar mai bine totul tie si TU mie.
Esti baiat atragator, dai sperante feteor, de baieti invidiat, ca ai multe fite-n cap, multe fete pacalesti, dar pe mine ma iubesti.
When you left, at you I forgot something. Please, give me back my heart.
Las-o să cadă, să se rănească, să plângă, să simtă că trăieşte! Căci ea, într-un sfârşit, tot se ridică şi. zâmbeşte
De fiecare dată când îl vede, zâmbeşte.Nu pentru vrea ca el să creadă că e fericită, speră că se va îndrăgosti de zâmbetul ei exact aşa cum a făcut ea.
De obicei când o fată îți spune "s-a terminat" vrea să spună "luptă pentru mine..." ♥
Satula de minciuni si de vorbe goale, cum ar zice Caragiale: '' Intelegi matale? ''
Daca ne certam, nu inseamna ca nu ne mai iubim
TnCristinaa întreabă: