Tipic pentru baieti sa vorbeasca aiurea (" ma omor" sau " ma arunc de pe bloc " sau ce stiu eu ce le mai trece prin cap.) Nu au ei asa de mult curaj. ei vor mereu sa aiba ce nu pot avea. Cred ca ar trebui sa ii explici cat de clar posibil cum stau lucrurile. Si sa-i dai de inteles ca intre voi chiar nu va mai fi nimic. La inceput o sa faca fite, o sa zica ca te-ai schimbat, ai devenit mandra sau ceva de genu. Nu-i da in niciun caz inca o sansa. Sper ca te-am ajutat. Succes
Ai putea sa ii spui ca vei lua masuri drastice,[il ameninti cumva si tu], siii spui ca daca nu te lasa in pace, il acuzi de hartuire [ nu il acuzi.dar.il pacalesti. ii zici ca il acuzi la indrumator, sau daca e mai rau, apelezi la autoritati.].
Spune-i ca dragoste cu sila nu se poate.Intelegi ca a fost odata ca niciodata, ati trecut printr-o perioada frumoasa, dar gata! Fiecare trebuie sa isi vada de drum.alte etape.Imi imginez ca el e intr-a 12-a? Zi-i ca, el va pleca in curand, si trebuie sa isi vada de viata. tu nu vrei sa ii fii o piedica.
Succes :-s
Daca ai probleme cu persoane de acest gen "fara tine nu are rost" cel mai bine este sa ii spui: NU AI DECAT! sa nu te lasi impresionata pentru ca asta vor, sa iti gaseasca punctul slab. (iar asta o stiu de la un psiholog)
misauratcuviata întreabă: