| MiSsDaRkY a întrebat:

Hey! Am iesit de la scoala si am mers cu o prietena in parc. Aveam dans sportiv in acea zi si eram imbracata in colanti negri si un tricou simplu negru, m-am asezat pe o banca cu prietena mea si a venit o fata din scoala care era emo... Eu cu prietena mea am plecat de langa ea si am auzit-o pe acea fata ca i-a spus unei fete de acolo : " Uite la ea pitipoanca! " Eu nu i-am spus nimic si am plecat din parc... De ce mi-a spus asa? ( e cam nesimtita)

6 răspunsuri:
| elizabeth a răspuns:

Pai cati ani aveti de va iubiti, treceti la fapte.lasati,,prietena mea, iubitul meu''.hai treceti la fapte.

| Silly a răspuns:

Ptk unii nu gandesc, si au o rautate imensa in ei...sa nu crezi ca ai facut tu ceva ca sa-ti spuna asa,asa a avut ea chef, sa faca pe cineva pitipoanca, probabil ca in fiecare zi jigneste pe cineva.Cred ca cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la acea intamplare si stai linistita se intampla la multa lume asa ceva. Sper ca team ajutat.Si nu-ti mai fa griji pentru asa ceva

| dannyfiba a răspuns:

Poate din cauza ca ea sa simntit respinsa de catre voi si a zis ca ai fite de obicei nu este frumos sa respingi si sa judeci persoanele dupa aparente toti suntem diferiti "voi dc ati plecat de langa ea?"

| dannyfiba a răspuns:

Am inteles ea asa o fi interpetata gestul vostru cateodata e bine sa nu iei in seama ce spun alti din rautate (ea cand a venit langa voi v-a dat buna sau ceva de genu asta daca da poate o fi vrut sa socializeze cu voi adica sa vorbeasca cu voi asta este toata faza )

| MiSsDaRkY explică:

Mi-e mi-a spus pitipoanca.

| MiSsDaRkY explică:

Dannyfiba am plecat de langa ea pentru ca prietena mea (Romina) a fost amica ei si mi-a spus ca e mai ciudata... e rautacioasa si e mai mare ca si noi. ( nu de chestia ca e emo mie chiar imi place still-ul ) Am zis ca mai bine plecam decat sa stam acolo si ce sa facem? Ne uitam acolo in gura la ea si ne uitam ce freze si-o mai tras?