| xFaith a întrebat:

Hey.
Am inceput sa fumez de 1 luna si jumatate. treaba e ca au inceput sa`mi ingalbenaesca dintii. Oare de la fumat se ingalbenesc?

Răspuns Câştigător
| EmHinoki a răspuns:

Tigarea are in ea tutun,nicotina si inca ceva cu g laughing) care iti ingalnesc dintii. Clar de la tigari :*.
Incearca dupa fiecare spalare pe dinti bicarbonatul, zeama de lamaie, sare de bucatarie sa dai pe dintii...una din ele. ce ai si tu prin casahappy.Si mai redu din tigari sau eventual... ceva mai usor :d. Te poti duce si la dentist pentru periaj;-? da' mie mi se pare cam inutil :d

12 răspunsuri:
| Roxana_2291 a răspuns:

Da

| Aylee a răspuns:

Da, de la fumat.

| BaddGirrl a răspuns:

Da normal. inceteaza sa fumezi daca vrei sa ai dinti albi si daca nu o sa incetezi si ai sa fumezi des o sa ti se intample si alte chesti si mai grave infine daca uh vrei sa fumezi fumeazawinking funda?

| Oana3k a răspuns:

Intr-adevar de la fumat se ingalbenesc dintii, dar asta in timp. O luna si jumatate nu mi se pare foarte mult dar ar putea fi din cauza fumatului.

| mgtow a răspuns:

Asa e nicotina face dintii galbeni.

| kryszta a răspuns:

Sincer da iti spun din proprie experienta...da nu te ingrijora spalate cu bicarbonat dupa ce te speli si cu pasta si se albesc sper ca te-am ajutat:*

| alintush15 a răspuns:

Buna! Posibil, da! Insa posibil sa fie si alt motiv. Iti recomand sa lepezi fumatul, nu-ti va face bine!

O zi buna! Si ai grija de sanatatea ta!

| Dash a răspuns:

Da, de la fumat.

| comediant a răspuns:

Da,de la fumat se ingalbenesc dintii.o stiu chiar testind pe dintii mei).

| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

Da, fumatul nu faci bine nici la plaman sau la dinti!

| XalexandraX a răspuns:

Da, de la fum este bine sa te speli pe dinti cel putin o data pe zi si sa te duci la dentist sa iti albeasca dinti fiind ca se vor ingalbeni foarte tare si vei face cari macar spalate pe dinti in fiecare zi pana ajungi la dentist! Bafta!happy

| HaruhiFujioka a răspuns:

De la ce altceva?