| BlackStar999 a întrebat:

Hey. Am mai multe intrebari si niste cereri. Cine raspunde la mai multe, funda:
1. As vrea niste titluri de carti cu vampiri, varcolaci, stafii, si alte chestii de astea. Dar sa fie maxim 2-3 volume.
2. Cartile "Cele 9 vieti ale lui Chole King" si "Blestemul din Swoon" au mai multe volume?
3. Sfarsitul cartii "Femeia in nergu" nu prea l-am inteles. Adica, au fost in parc si cand nevasta si copilul lui se plimbau cu sareta, si cand femeia in negru a trecut prin fata saretei, si magarul care o tragea s-a speriat si a fugit si sa izbit de un copac, si copilul a murit si peste 10 luni a murit si sotia lui, si dupa ce a povestit asta a spus "mi-au cerut sa le spun povestea. Leam spus-o. Si cu asta basta." Ce reprezinta asta? k n-am inteles.

Răspuns Câştigător
| klameteo a răspuns:

1.Carti cu vampiri:Carpe Corpus,Patimi de sucub, Sete de sange, Hotel Transilvania.
2.Da,amandoua au mai multe volume.
3.la a treia din pacate nu-ti pot raspunde ca nu am citit cartea. Funda?

3 răspunsuri:
| AnnonnimGirrl a răspuns:

1.Cu stafii, morti inviati.FORTELE RAULUI ABSOLUT:
1.Invocarea,2.Revelatia,3.Rafuiala(daca le citesti sigur o sa mori dupa ele.eu le ador)
Cam asta stiu eulaughing

| BlackStar999 explică (pentru AnnonnimGirrl):

Stiu cartea din pacate...

| Cruciuliță a răspuns:

Roman gotic Ann Radcliffe - Misterele din Udolpho ( 2 vol). MERITA!
Apoi neaparat cele scrise de Dean Koontz "Miezul noptii", "Soapte", In numele Domnului". Nu-s chiar cu vampiri...doar cu monstri, satan,... sunt de groaza. eu n-am dormit noapti la rand. Te rog citeste-le!