| wingedwolf a întrebat:

Hey! Am nevoie de ajutor. Cei care sunteti/ati fost la liceul de stiinte ale naturii, filologie sau stiinte sociale, imi puteti spune cum este si pe ce se bazează? Sau chiar orarul! Trebuie sa ma hotarasc rapid si nu stiu cum! Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La filo din a 11-a nu mai faci : mate, fizica, chimie, biologie ci se inlocuieste cu o ora pe saptamana numita stiinte. Orarul depinde de clasa. Ai 4 sau 6 ore o limba straina daca esti la bilingv acea limba.
Mai faci inca o limba straina care e secundara cumva, cam 3 ore pe saptamana.
Nu stiu daca si-n alte orase e asa dar la noi din a 11-a se baga si spaniola sau marog, o a 3-a limba straina.
Faci latina unde dai si teza, 2 ore pe saptamana.
Romana: 5 ore pe saptamana, cu teza si bac.
IStorie: 2-3 ore pe saptamana, posibilitate de teza si bac obligatoriu
Geografie : 1-2 ore posibilitate teza si posibilitate bac
Logica in a 9-a : 2 ore parca; psihologie in a 10-a : 2 ore, educatie antreprenoriala: 1 ora; a 10-a; economie 2 ore a 11-a; filosofie : 2 ore a 12-a. La una din astea poti da bacul vs geografie

| ioanaKevlar a răspuns:

La stiinte ale naturii te bazezi pe biologie, fizica si chimie parca.

La filologie te bazezi pe limbi straine (3 sau 4 - gen engleza, franceza, latina si italiana; dar chestiile astea se pot schimba cu trecerea anilor, de exemplu poti sa nu faci italiana si sa faci germana... sau sa nu faci niciuna din cele doua).

La stiinte sociale o sa ai mai multe ore de istorie, logica, filosofie, psihologie. Eu am terminat la profilul asta.

| Drimmero a răspuns:

La filologie scapi de mate,, fizica, chimie, biologie si te bazezi pe romana, istorie, geografie + de asta, ai ore mult mai usoare decat la mate-info.
Dai Bac-ul din romana, istorie( obligatoriu) si la alegere intre gegorafie, logica, economie, psihologie, etc.

| Connor300 a răspuns:

Eu am fost la stiintele ale naturii, si am facut 2 ore de biologie, 3-4 de fizica si 2 de chimie.