| Emanuella31 a întrebat:

Hey am nevoie de ajutor fara misto stiu ca o sa vi se para neimportant si o sa ziceti ca sunt mica da am nevoie de ajutor.Am 12 ani si m-am combinat cu un baiat cu un an mai mare ca mine si el tot ma bate la cap sa il sarut si o zis ca daca nu o fac ne despartim.Nu am facut o si ne am despartit si mi-a trimis mesaje sa ne impacam am pus conditi si a pus si el ca sa il sarut. Eu cu el suntem la scoli diferite si zice sa merg maine la el sa il sarut.Ce sa fac? Vreau raspunsuri serioase fara misto si fara replici de genu "Esti prea mica" Repede va rog

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

LAsa-l ma ca-si bate joc de tine. Te-a luat ca a vazut ca esti mica si usor de fraierit, azi sarutul maine te baga in pat tot pe vrajeala asta. MEreu oamenii care zic "daca nu faci asta ne despartim" sunt de evitat din prima. Singura exceptie e cand zic asta din cauza faptului ca te comporti urat cu ei.

| Aisha08 a răspuns:

Daca te-ai angajat intr-o relatie, trebuie sa faci si anumite lucruri pentru ea. Lucruri care le poti face la varsta ta, gen, sa va tineti de mana, sa va sarutati si sa fiti cat mai deschisi, crede-ma. Am avut o prietena care era impreuna cu un tip si nu il lasa nici sa o tina de mana sau sa o ia in brate si tipul acela nu a vrut sa mai stea cu ea pentru ca se gandea ca el este iubitul, nu prietenul/amicul ei, se simtea ca si cum ar fi fost prieteni nu intr-o relatie. Acum decizia este a ta.

| Țigănuș_Nicoleta_1982 a răspuns:

Nu îl săruta. Dacă te-ar iubi /place cu adevărat tear lăsa mai uşor.Sar putea să vrea numai să râdă de tine cu prieteni lui(adică na el ar trebui sa te sarute) poate după se va despărți de tine oricum și fără sarut

| Emanuella31 explică (pentru Țigănuș_Nicoleta_1982):

Il cam iubesc si faza ii ca cam ai dreptate si pot afirma ca el nu era asa inainte venea in fiecare pauza o si chiulit pentru mine si pot afirma o tona de lume ca is prima fata de care ii asa obsedat si faza ii ca el ii foarte foarte timid

| Douca_Ana_1988 a răspuns:

Desparte-te de el inainte sa se desparta el de tine, oricum sarutul e oribil... gandeste-te cate boli poti lua prin saliva... bleahh