anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am nevoie de ajutor! O prietena de a mea si-a publicat un site. Site-ul ei este http://romanemilia.wix.com/adolescenta si ea este super-incantata de el, insa problema este ca eu, personal, nu prea cred ca are potential si nu stiu cum sa-i spun asta. Cum as putea sa-i spun parerea mea fara sa o ranesc prea tare?

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Daca ea se simte bine cand scrie pe acest site, daca ii face placere acest lucru, atunci nu cred ca este vreo problema in faptul ca scrie. Nu cred ca ea si-a propus sa faca un site cu un succes rasunator.

4 răspunsuri:
| CuteMe a răspuns (pentru ElenaSA):

Adevarul este ce e foarte pasionata, dar imi este frica sa nu ii para rau mai tarziu...imi recomanzi sa pastrez opinia pentru mine?

| ElenaSA a răspuns (pentru CuteMe):

De ce anume sa-i para rau? Are o pasiune, isi urmeaza pasiunea. Doar daca face prea mult efort pentru asta, daca se implica prea mult ar putea sa o afecteze.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Potential pentru ce? e plin netul de site uri de 1000 de ori mai de rahat decat ala

| rememberme24 a răspuns:

Eu zic sa nu iti demoralizezi prietena.Vad ca ea si-a deschis acest site pentru ca isi doreste pe viitor sa devina jurnalist, iar scrisul in mini-revista sa o ajuta sa se perfectioneze si sa se pregateasca pentru meseria pe care si-o doreste.
Stiu ca esti prietena ei si ca ii vrei binele:vrei ca ea sa nu spere ca va avea un succes rasunator cu acel site, pentru ca pe viitor sa nu sufere.Dar mai bine o lasi sa continuie cu scrisul online, caci se vede ca este pasionata de ideea de a isi spune gandurile celor care vor sa o asculte(lucru perfect pentru un viitor jurnalist)