| Dumitru_Dumi_1996 a întrebat:

Hey.Am nevoie de ajutor. Săptămâna viitoare(joi mai exact) clasa mea organizează o petrecere de Valentine`s Day.Cine mă poate ajuta cu niște idei pentru petrecere?big grin gen: stingerea luminilor și aprinderea de lumânari etc

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Va fi o petrecere ca oricare alta, idei nu sunt de aplicat, e o petrecere cu o temă de ziua îndrăgostiților. Tipic, lumânări, inimioare, baloane, felicitări.

| patri a răspuns:

Uite aici o idee, sper sa ai rabdare sa citesti : http://www.codrosu.ro/......stitilor/, si imaginatia conteaza cel mai mult!

| patri a răspuns:

Lampioaneeeee! si sa va duceti la party doar cu invitatii pe perechi. Sa nu fie nimeni singur.

| CristinaCrisfest a răspuns:

Puteti juca urmatorul joc: vaa impartiti in echipe si jucati mima sau pe rand legati cate un coleg la ochi si cate unul mergeti la el si prin pipaire in zona fetei ( nu altundeva:-))) ) trebuie sa-si dea seama cine este persoana respectiva. Sau puteti dansa si in mijloc sta o persoana cu un ban in mana si merge la cei din jur pentru a ghici in ce mana este banul. Cel care a ghicit trebuie sa sarute pe cineva si apoi trece in mijloc jocul se repeta. Sper ca ti-au fost de folos. Have fun!