| roxanaaab a întrebat:

Hey! am nevoie de putin ajutor. aa, e cam ciudat. ok, so aseara am visat ca jonas brothers erau in orasul in care locuiesc eu si ca dupa concert, au venit la mine acasa, iar eu am ramasa masca, of courselaughing). apoi am stat afara, am povestit, blah blah. si nu stiu cum, sau de ce, mama mea a zis ca eu cu nick ne potrivimlaughing) eu m`am uitat la el, el la mine, si am zambit :X. ok, then dupa cateva zile, m`a intrebat daca vreau sa ies cu el, iar eu, normal, am spus dalaughing).
intrebarea mea este: ce semnifica visul meu?
am cautat si in dictionarul de vise, dar nu am gasit.
please, help me!puppy dog eyes.
Dau >funda!big grin

Răspuns Câştigător
| BuggsBunny a răspuns:

Poi... dupa visul asta.ai avea sanse sa faca un concert la tine in oas sau sa mergi tu la un concert de-al lor :p si ai sanse sa te impritenesi ca ei...:p ce visezi se poate adeveri cateodata tonguetongue fundita please!

10 răspunsuri:
| Fαntαsy a răspuns:

Poate te-ai uitat la jonas inainte sa te culci, ti-ai amintit de ei, ai ascultat muzica lor sau ceva de genu. laughing Poi doar nu crezi ca pentru ca i-ai visat o sa se intample. sau... poate :p

Probabil ca iti place jonas brothers nu? Atata tot tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca iti place de nick si. foarte mult. Nu inseamna ca va veni in orasul tau.

| kattya96 a răspuns:

La acest vis nu prea exista o semnificatie sunt vise care vin pur si simplu, nu stiu cand ai visat tu dar eu am visat aseara asta pe bune, ei bine nu la fel ca tine dar i-am visat si eu tot pe Jonas Brothers ca eram eu cu ei si cu inca niste colege intr-o tabara si noi locuiam intr-i casuta in copac ( care era evident foarte spatioasa) a fost chiar foarte placut visul day dreaming. Este posibil sa-i fii visat poate daca te-ai uitat la un film sau ai citit ceva despre ei. Sa fiu sincera eu in ultimul timp nu m-am mai gandit la ei de fapt nu ma gandisem nici inainte dar ma mai uitam la serialul lor de pe Disney Chanel big grin.Am mai avut vise cu actori sau personaje care mi-au placut si erau niste vise asa de profunde de zici ca era in realitate si ma facea sa ma gandesc in continuu la asta. De exemplu l-am visat o data pe un baiat pe care eu nu-l suport deloc big grin, dar nu stiu cum a fost visu ala ca zici ca ma indragostisem de el laughing insa cand am iesit pe afara si am vorbit putin despre el mi-au revenit sentimentele la loc big grin, adica nu il mai placeam. Visele sunt foarte ciudate si in acelasi timp placute, insa nu toate au o semnificatie ...doar sunt visewinking

| Angelyque a răspuns:

Buna! cred ca ti'ai uitat la un film cu jonas brothers inainte big grin sau te'ai gandit la ei inainte sa adormi happy

| Crisu a răspuns:

Poate te'ai gandit prea mult la ei inainte de culcare.

| roxanaaab explică:

Nu m`am gandit/citit/vazut nimic despre ei. si nu mai imi plac asa de mult acum. dar acum 1 saptamana m`am uitat la camp rock 2! acum o saptamana! are legatura cu asta?thinking

| sweetioana a răspuns:

Pai ai putea sa te intalnesti cu el big grin

| AiEnmaa a răspuns:

Visul tau ar putea insemna ca vei putea merge la un concert Jonas ori in orasul tau ori in alt oras(of course happyti se va oferi sansa de at te inprieteni cu ei coursehappy

| ddlovatojbfan a răspuns:

Eu visez asta aproape in fecare seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am visat ca era o noapte senina si eram in parc cu nick si stateam pe o banca... cum stateam si ne uitam la stele el mi-a cantat "introducing me" iar apoi el a lasat chitara jos si m-a sarutat blushing... pana cand a venit maicamea si m-a trezit laughing
asta s-a intamplat acum doua saptamani

eu una sunt o mare fana nick jonas (este nascut pe 16 septembrie la fel ca mine :*... doar ca eu sunt cu doi ani mai mica decat el)