| Anonima0000000000 a întrebat:

Hey,am nevoie de un discurs la anul domnul de matematica pleaca,noi vrem sa ii facem o mica, mica petrecere in care totii o sa-i multumim...Ati putea sa imi dai o mica idee cum sa incep?

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

"Domnule profesor, vrem sa va spunem ca va apreciem foarte mult si ca ati reusit sa fiti pentru noi mai mult decat un simplu cadru didactic. Chiar daca cuvintele sunt inutile si nu putem descrie tot respectul si toata admiratia ce o simtim pentru dumneavoastra, vrem totusi sa va spunem ca..."

15 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Daca ar pleca si a noastralaughing

| T0T a răspuns:

Păi tu știi detalii despre ce s-a întâmplat și începi să povestești acolo să reamintești anumite momente. După spui dacă îl apreciezi și de ce. Îi spui că îl respecți ca om, îi urezi toate cele bune și că ai avut ce învăța de la el, chiar dacă nu ai avut tu o ambiție prea mare de a învăța prea mult. Spui că probabil va veni vremea în viitor când vei fii realizată în viață, când vei ajunge cineva și îl vei întâlni. Spui că nu îl vei uita nici atunci și îi vei oferi un salut și o mulțumire și atunci pentru că a zidit și el o cărămidă pentru realizarea ta pe plan profesional.

| Doub a răspuns:

Nu il cunoastem noi pe proful tau de mate. Spuneti si voi ce simtiti pentru el.

| Anonima0000000000 explică (pentru Doub):

Da ai dreptate...dar nu stiu cum sa inceeeeep I am dead

| Anonima0000000000 explică (pentru Doub):

Iooi mersikiss*

| Doub a răspuns (pentru Anonima0000000000):

Cu placere.

| Doub a răspuns (pentru Anonima0000000000):

"Domnule profesor, vrem sa va spunem ca va apreciem foarte mult si ca ati reusit sa fiti pentru noi mai mult decat un simplu cadru didactic. Chiar daca cuvintele sunt inutile si nu putem descrie tot respectul si toata admiratia ce o simtim pentru dumneavoastra, vrem totusi sa va spunem ca..."

| KillMePlease a răspuns:

Incepe asa:
,, Buna ziua!''
Apoi continuarea vine de la sine. laughing

| Anonima0000000000 explică (pentru KillMePlease):

Ohoo,mersi ma-i ajutat ff multbig grin

| KillMePlease a răspuns (pentru Anonima0000000000):

oricand,,:******''

kiss* Vrei funa?big grin

Funda*******

| KillMePlease a răspuns (pentru Anonima0000000000):

nu, pentru ca nu o merit...nu te-am ajutat cu nimic.
Da-o cuiva ce o merita. happy

| TiberiuFasole a răspuns:

Sunt 2 variante:
1. Discursul:
Am dorii sa ii multumim profesorului (numele lui), pentru toate cele cu care ne-a ajutat. A fost un profesor bun, care ne-a ajutat la nevoie, nu a fost genul de profesor care sa ne forteze sa facem lucruri, ne-a incurajat si a inteles cand aveam nevoie de ajutor.
Noi iti multumim. Am vrea acum sa ne spunem cu totii parerea despre dumneavoastra:
Si vin toti din clasa si isi spun propria parere.
Sau :
2.Sunteti naturali, si spuneti ce va vine in minte. Pe bune? Dicurs? Mai bine sunteti naturali, spuneti ce va vine in cap atunci. Discursuriile sunt doar la evenimente FOOARTE importante, tratate de pace etc, fiindca poate se incurca. Dar la chestia asta trebuie sa ii spuneti naturali+ la iubire trebuie sa faci asa.