| Bianca123 a întrebat:

Hey.am nevoie de un sfat. Azi eu cu prietena mea cea mai buna m-am cerat.sa va spun ce s-a intamplat.pai.noi cand ne imbratisam(ca orice fete) fratelui ei nu ii convine si vine si imi da cate-un pumn.si ea tot ma i-a in brate in fata fratelui ei.si daca nu ii acolo langa ea il striga si vine si imi cate-un pumn.si am strigat putin la ea sa termine ca nu imi place.si ea nu mai vorbeste cu mine.multumesc ca ati citit pan' la capat.Astept sfaturi.mersi.funda.apropo.o pot numi prietena?

Răspuns Câştigător
| Memecy a răspuns:

Iubirea, respectul si prietenia nu se acorda ca" buna ziua " daca ea nu intelege ce iti place sau nu, sau daca intentionat face asta...

mai bine sa o luam de la coada "ea nu mai vorbeste cu mine " => ca nu ati fost prietene niciodata, nu ma bag intre prieteniile dintre fete, dar daca va supartati asa din prostii una pe alta ( nementionand a cui e vina desi este evident ) este clar prietenia trece peste prostii de genu nu mai vorbesc cu tine, aste-as chestii puerile, infantile

2 răspunsuri:
| Rukimika1290 a răspuns:

Spune-i fratelui asa zise-i "prietene" ca e nebun la capbig grinbig grin.cum poti sa palesti o fata? si nu cred ca e prietena fata aceia.
SFAT:fa-ti o prietena adevarata dar nu "s*c*o*r*p*i*e" cum e aceastahappySi drept ai facut ca ai strigat la ea(merita din plin si de la tine un pumn) nu m-as putea abtine daca ar face cineva asa ceva cu mine)

| BlackSheep1309 a răspuns:

Daca s-a suparat pentru ca i-ai atras atentia pentru ca te deranjeaza ceva, normal ca nu o poti numi prietena ta. In plus, nu e politicos nici din partea ei, nici din partea fratelui ei sa isi bata joc de tine. Daca vrei sa o pastrezi cat de cat aproape in continuare, va trebui sa renunti la imbratisari. Cu toate ca asta ar insemna un compromis venit din partea ta si nu din partea lor, cei care gresesc. Daca sunt batuti in cap si nu inteleg prin vorba buna ca nu mai suporti sa fii lovita (care, repet, e un lucru lipsit de bun simt) rupi prietenia si orice vorba cu ei, eventual pana isi cer scuze si promit ca nu se repeta. happy