In primul rand, daca e prietena ta cea mai buna, nu strica relatia cu ea doar pentru un baiat.Ca mai sunt multi baiati draguti prin toate zonele! Dar ai grija! Prietena ta s-ar putea sa te minta (la faza cu luatul in brate) ca sa-ti faca in ciuda.Fi atenta si nu avea incredere in toata lumea! Multa bafta!
Eu cred ca prietena ta este cam nesimtita sa-ti spuna toate astea dupa ce i-ai zis clar ca il placi. Eu zic ca, daca nu vrei sa strici prietenia cu ea, incearca sa-l eviti pe "el" ca subiect. Atrage-l cum sti u, si fi u insuti. Bafta
Nu cred ca ar trebui sa lasi un baiat sa intervina intre tine si prietena ta. Prietenia e mult mai importanta. Intr-adevar ca nici ea nu a procedat bine spunandu-ti ca si ei ii place, la scurt timp dupa ce i-ai spus tu. Probabil vrea sa-ti faca in ciuda. In orice caz, nu-ti strica prietenia cu ea pentru un baiat, mai sunt destui!
Bafta. :*
Pai ar trebui sa ii spui prietenei tale ca si tie iti place de el. Daca este o prietena adevarata va intelege. Daca esti mai tupeista poti sa ii zici acelui baiat ca il placi si daca el nu simte acelasi lucru despre tine...il lasi prietenei tale.sau daca tu chiar ti la prietena ta...ai putea sa o lasi pe ea sa faca primul pas si daca nu reuseste sa te duci tu doar ca aici sunt putine sanse sa iti ramana tie. Asta as' face eu daca m'as afla in situatia asta Succes ^^
Am uitat sa zic ca in lipsa lui ea tot zice ca ii sotu ei si chestii, lucrurile astea ma deranjeaza.eu nu stiu cum poata sa'mi zica toate lucrurile astea stiind ca si eu il plac. vrea sa imi faca in ciuda nu inteleg