| nana_6166 a întrebat:

Hey. Am nevoie mare de un sfat. Dupa cum stiti toti se apropie revelionul.Presupun ca fiecare dintre voi deja si-a facut planuri mai mult sau mai putin. Eu deja mi-am facut planuri, dar a aparut o problema...MAMA. Refuza categoric varianta de a face revelionul in alta parte si de fiecare data cand discut cu ea se ajunge la tipete.Niciodata nu mi-a dat un motiv. Imi zice doar "Nu te las si punct", atat. Eu vroiam sa fac revelionul cu prietenele mele, dar circumstantele au facut in asa fel incat acum sa vreau sa il fac cu prietenul meu. Ce este culmea:imi vine cu faze de genul" Si eu vreau sa ma distrez, dar nu pot de voi" adica fiindca ea nu poate sa se distreze, nu am voie nici eu ori ii este frica de ce ar zice bunicii si tata daca ar afla. In schimb, e decisa ca daca va primi o invitatie din partea unei colege de servici sa mergem. Acolo or sa fie numai oameni maturi si copii ei care bineinteles vin cu prietenele lor. eu ce sa fac acolo? sa ma uit pe pereti? daca nu-l facem la colega ei il facem acasa, eu, fratele meu si ea. o sa fie ceva de genul mancam si ne uitam la antena 1 straight face. Prietenul meu a zis ca va veni sa vorbeasca cu ea poate poate o sa ma lase, dar ea refuza. Cum sa o conving sa ma lase? Sa o fac sa inteleaga ca am crescut si ca nu mai am 5 ani. Mentionez ca am 16 si 8 lunistraight face. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| naty_3185 a răspuns:

Nu mi se pare ca mai esti un copil de 5 ani, sa-ti dicteze ce sa faci! mi se pare ceva normal sa iti petreci cu prietenul tau, sau cu prietenele tale! ai facut bine ca i-ai spus ce ai sa faci, poate pana la revelion reusesti sa o convingi! ar trebui sa vorbesti si cu tatal tau, sa-i cei parerea! la mine, daca nu este de acord unul dintre parinti, este celalalt! unul il indupleca pe celelalt sa ma lase sa fac lucrul respectiv! vezi, poate reusesti si tu! succes!

6 răspunsuri:
| Aly07 a răspuns:

Trebuia sa ne spui si cati ani are prietenul tau pentru. ati spune de ce nu te lasa sau dc ar trebui sa te lase happy.

| costyn162 a răspuns:

Bine ca ai mentionat varsta pentru ca este foarte importanta. La 16 ani este normal sa ai un iubit. Nu am inteles foarte bine daca tu vrei sa iti petreci Revelionul singura cu prietenul tau. Daca este asa o inteleg si pe mama, dar daca sunt mai multi prieteni, nu inteleg comportamentul ei. De asemenea nu este corect faptul ca iri interzice ceva fara sa argumenteze decizia. La varsta ta nu e normal sa te oblige sa iti petreci anumite sarbatori ale anului impreuna cu familia. Ca un sfat ar trebui sa ceri si parerea tatalui fara sa creezi un conflict intr ei. Ar trebui sa discute si sa hotarasca si este mai bine pentru tine.

Răspuns utilizator avertizat
| mada_4135 a răspuns:

Mi se pare cam exagerata mama ta dar intr-un fel o inteleg pentru ca, poate ar vrea sa`si petreaca sarbatorile cu voi, numai ca ar trebui sa inteleaga ca ai crescut si in ziua de astazi e mai COOL faci revelionul cu prietenul sau prietenele tale... spui ca nu vrea nici sa discute, atunci nust ce mai poti face. poate o sa inteleaga pana la urma ca ai crescut si te va lasa sa ti petreci sarbatorile asa cu vrei tu, sau poate vei fi nevoita sa mergi la colega ei! oricum SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e, macar ca lamine situatia a fost mai dificila. Trebuia sa plec cu iubitul meu la poiana brasov, si sa stam 3 zile...Destul d e intelegatoare... Oareccum inteleg parintii. Dar mama m-a uimit cand mi. a zis ca da, dar sa am grija c fac pe acolo oricum neam razgandit si il facem cu niste prieteni intr-o garsoniera.mentioneZ ca am varsta de 15ani.

| nana_6166 explică:

Nu. nu vreau sa-l fac doar cu prietenul meu amandoi singuri. vor fi mai multi... iar tata momentan nu este in tara si ei sunt si divortati.