| Sakura123 a întrebat:

Hey! Am o colega foarte,foarte PIȚI,dar o cam suport!
imi place de colegul meu de banaca,dar aia il cam tine dupa ea, iar eu ma cam enervez.azi s-a mutat la romana cu ea in banca....mor de invidie! si in plus am aflat ca el o cam place! ce sa fac sa-i atrag atentia? dar cum aflu daca ma place?
multumesc pentru ajutor! dau funda!

Răspuns Câştigător
| SisMusic a răspuns:

Un caz tipic daca ar avea cat de cat un pic de minte ar intelege ca el nu are ce cauta langa o fata care imediat ce gaseste pe altul mai cu bani care poate sa-i intretina fundul automat o sa il lase cu ochii in soare!
Dar asta e barbatul sec. XXI nu toti sunt cu capul pe umeri si e nu-si dau seama ca au luat-o pe un drum gresit pana ce nu sunt dezamagiti!
Daca vrei sa fii langa el incearca sa fii tu cea care face primul pas el nu o sa il faca. de asta trebuie sa il abordezi tu prima si sa nu-l iei tare din prima deoarece o sa creada ca esti disperata si nu o sa ai prea multe sanse incearca sa stai cat mai mult cu el dar mai mult in genul de prietena(poate chiar cea mai buna) sa pozezi in genul de fata care tine la el in felul unei surori care vrea sa il ajute!
Nu imediat ce iai castigat incredere nu trebuie sa ii spui cat de **** e prietena lui ci trebuie sa il incurajezi in tot ceia ce face!big grin
Cam asta ar fi in mare daca mai ai nelamurir dau un "reply"!
Bafta in continuare!winking

5 răspunsuri:
| NnDWtf a răspuns:

Pai il cam intrebi, alta cale nu prea este. Si asta e cam cea mai usoara cale. Mai e o cale sa afli daca te place, dar e cam grea, sa observi daca se cam uita dupa tine.

| neutrino a răspuns:

Pentru distractie rapida, baietii prefera aceste fete. De ce te-ar dori pe tine?

| Raiiiisa a răspuns:

Ehh,PITI ca PITI,dar vezi ca stie cum sa atraga atentia masculilor, pe cand tu o fetita cuminte ce esti stai si mori de invidie.
invidia in viata nu o sa te ajute deloc, din contra o sa le ridice pe altele in slavi in fata altor baieti, cum e si in cazul acesta.
Singura solutie ar fi ca s-o scoti pe PITI din joc, ceea ce ar fi cam imposibil pentru ca el deja "o cam place".

| h3r a răspuns:

Eu zic că și tu ești PIȚI, dar altă variantă...

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Ce sanse crezi ca ai in fata unei fete mai pitzi, asa cum ii zici tu