Conteaza ce ne place noua sau ce iti place tie?
Fiecare are gusturi diferite.Trebuie sa te ghidezi dupa ce iti place tie. Mie personal imi place mai mult turcoazul... dar depinde si ce nuanta de turcoaz.Nici rozul nu este o culoare urata. Daca este un roz pal, sau un roz mai inchis e foarte frumos.Nu imi plac nuantele de roz strident care sa imi zgarie retina.
Eu zic ca nu are rost sa iti iei de acum rochie. I-ati doar daca gasesti ceva care sa iti placa, dar e posibil sa nu ai de unde alege.Vei gasi o oferta mai varianta in perioada banchetului.
Mie imi plac mult amandoua, dar nu asta conteaza. Important e ce-ti place tie si cu ce-ti sta bine, ce iti place tie e frumos pentru tine.
Anul asta merge mai mult turcoazul.La anul, numai stiu. Poate o sa mearga si la anul. Dar de ce o cumperi asa devreme? Daca o sa gasesti ceva mai frumos pana atunci?!
Anul acesta, turcoazul si rosul sunt culorile ce s-au purtat cel mai mult. Stiu ca esti foarte nerabdatoare, dar totusi asteapta pana la anul. Stii cum se spune "Gusturile nu se discuta!", deci noi nu iti putem spune care culoare e mai frumoasa, decizia iti apartine :*.
Mult succes !
)))))))))))))))))))
mai este pana la anul` ...asa ca ai rabdare, doar no sa-ti iei de`acum rochia
Dar nu am spus ca vreau sa O cumpar acum ! Am spus ca, pentru astea as Opta! Ptr. ca cuLOriLea astea imi pLac si nu ma pot decide :p!
Idkrjek întreabă: